Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Merita Balonul de Aur, dar nu cred că are nevoie de el..." Declaraţie superbă a brazilianului Ronaldo despre Iniesta

"Merita Balonul de Aur, dar nu cred că are nevoie de el..." Declaraţie superbă a brazilianului Ronaldo despre Iniesta

FC Barcelona

Comentarii

Andres Iniesta şi-a anunţat săptămâna trecută despărţirea de Barcelona la finalul sezonului în curs, după 22 de ani petrecuţi pe Camp Nou, dintre care 16 la prima echipă.

Iniesta, care în această lună va împlini 34 de ani, a avut o carieră fantastică la Barcelona, una în care a câştigat tot ce se putea pe plan intern şi internaţional.

Lumea fotbalului rămâne cu un singur regret, acela că Iniesta nu a primit şi un Balon de Aur, trofeu de care a fost extrem de aproape în 2010, când a devenit campion mondial cu Spania. Trofeul a fost câştigat atunci de Lionel Messi, însă părerea unanimă a fost că Iniesta ar fi meritat să fie pe primul loc.

Fost jucător la Barcelona şi la Real Madrid, brazilianul Ronaldo Luís Nazário de Lima a vorbit la superlativ despre fostul său rival, precizând că acesta va rămâne în istoria fotbalului drept "cel mai bun fotbalist spaniol".



"Iniesta a meritat Balonul de Aur, dar nu cred că are nevoie de el! Va rămâne cel mai bun jucător spaniol din istoria fotbalului!", spune Ronaldo.

Afla mai multe despre: ronaldoiniestabarcelonabalonul de aur 

viewscnt
Articole similare