Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Merită galben!". Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte când a văzut faza din FCSB - Farul 1-1: "Asta e definiţia simulării" | EXCLUSIV

"Merită galben!". Mihai Stoica nu s-a ferit de cuvinte când a văzut faza din FCSB - Farul 1-1: "Asta e definiţia simulării" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a comentat o fază importantă din meciul FCSB - Farul 1-1, din etapa a 24-a din Superliga României. Oficialul "roş-albaştrilor" a descris drept "definiţia simulării" o acţiune în care este implicat Louis Munteanu (21 de ani).

Derby-ul FCSB - Farul 1-1 are încă ecouri printre cei implicaţi în partida disputată pe Arena Naţională. Mihai Stoica l-a luat în colimator pe Louis Munteanu, care a încercat să obţină un penalty în urma unui contact în care cu Siyabonga Ngezana.

Mihai Stoica, despre duelul Ngezana - Munteanu la care s-a cerut penalty: "Simulează clar, merită galben. E definiţia simulării!"

Mihai Stoica este de părere că arbitrul Horaţiu Feşnic a luat decizia corectă când a judecat faza în care Louis Munteanu s-a aruncat, consideră Stoica, peste Ngezana în careul FCSB în speranţa că va reuşi să obţină o lovitură de la 11 metri pentru Farul.

"Dacă simulează, atunci merită galben, iar aici, iertaţi-mă, simulează clar, se aruncă peste Ngezana. Când un jucător se aruncă peste un jucător care este deja jos, asta e simulare. Asta e, de fapt, definiţia simulării. Când încerci să înşeli vigilenţa arbitrului, când eşti faultat nu încerci să înşeli", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

FCSB - Farul 1-1, în Superliga

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalti, acordat tot după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55).

În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+5, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Lixandru (Popescu - 81), Şut, Alhassan - Phelipe (Coman - 46), Al. Băluţă (Miculescu - 89), Oct. Popescu (Radaslavescu - 81). Antrenor: Elias Charalambous

Farul: Buzbuchi - Dussaut, Larie, M. Popescu, Ganea (Boli - 61) - Vînă, Queiros (Nedelcu - 60), R. Deaconu (Cojocaru - 79) - Rivaldinho (Grameni - 46), L. Munteanu, Budescu (Grigoryan - 46). Antrenor: Gheorghe Hagi

Cartonaşe galbene: Alhassan (16), Şut (43) / Queiros (24), Louis Munteanu (75), Grameni (78), Cojocaru (86)

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi, iar rezervă a fost Iulian Dima.

În Camera VAR s-au aflat Andrei Chivulete şi Adrian Vornicu.

Observatori au fost desemnaţi Sorin Boca şi Ion Căţoi.

La meci au asistat peste 17.000 de spectatori.

În clasament, FCSB ocupă locul 1, cu 51 de puncte, iar Farul este pe 5, cu 37 de puncte.

Pe locurile 2 şi 3 în Superliga sunt CFR Cluj şi Rapid, ambele cu câte 42 de puncte, dar despărţite de golaveraj.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsblouis munteanungezanasimulare 

viewscnt
Articole similare