Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Meritai să pierzi!". Basarab Panduru a auzit ce a spus Florin Pârvu şi nu s-a ferit de cuvinte: "Ce vrei?" | EXCLUSIV

"Meritai să pierzi!". Basarab Panduru a auzit ce a spus Florin Pârvu şi nu s-a ferit de cuvinte: "Ce vrei?" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a comentat declaraţiile făcute de Florin Pârvu, antrenorul Petrolului, la finalul meciului pierdut cu FCSB pe Arena Naţională, 0-1. "Pandi" nu s-a ferit de cuvinte când a auzit ce a spus tehnicianul ploieştenilor.

Basarab Panduru a avut o reacţie fermă când a auzit ce a spus Florin Pârvu, antrenorul Petrolului Ploieşti, la flash-interviul de după FCSB - Petrolul 1-0. Expertul Orange Sport a răspuns cu aceeaşi monedă şi a atras atenţia că reclamaţiile lui Pârvu nu au sens.

Basarab Panduru, dur cu Florin Pârvu, antrenorul Petrolului: "Meritai să pierzi, nu meritai nimic!"

La flash-interviul de după partidă, Florin Pârvu a declarat că adversarii de la FCSB au tras de timp pe finalul meciului, când "Găzarii" au încercat să dea lovitura şi să egaleze, deşi n-au părut în stare, până în ultimele 10 minute ale meciului.

După ce l-a auzit, Basarab Panduru i-a atras atenţia lui Florin Pârvu că şi Petrolul a tras de timp pe toată durata partidei în afara celor 10 minute în care a încercat, cu adevărat, să obţină ceva din partida cu liderul campionatului de pe cel mai mare stadion al ţării.

În plus, "Pandi" s-a legat şi de Mario Bratu, fotbalistul Petrolului, care a încercat inutil să obţină un fault după un contact uşor cu Radaslavescu în startul reprizei secunde, undeva la centrul terenului.

"Ce vrei, ce să comentez? Nu meritai nimic, meritai să pierzi. Îi vezi pe ăia că au tras de timp, păi tu ce ai făcut 80 de minute? Că n-ai venit să joci. (n.r. - despre Mario Bratu) Dacă nu-i învăţăm ce trebuie să facă şi îi lăsăm în continuare să facă tâmpeniile astea, n-o să profităm şi n-o să avem niciodată niciun fotbalist tânăr. Mario Bratu se arunca şi a aşteptat să îl atingă cineva. Învăţaţi-i cum să joace, nu să ceară câte ceva. D-aia n-avem fotbal, tot timpul ne aruncăm pe jos!", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

FCSB - Petrolul 1-0, în Superliga

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Pe Arena Naţională, Dawa a trimis peste poarta ploieştenilor, în minutul 22, la un corner executat de Florinel Coman. Zima a avut intervenţia meciului în minutul 45, la lovitura liberă a lui Coman, iar la cornerul care a urmat, bucureştenii au trimis din nou în bară, prin Alhassan, apoi Şut a şutat, iar balonul a fost scos de pe linia porţii şi prima repriză s-a încheiat fără gol, dar cu două cartonaşe galbene încasate de Ngezana şi Grozav.

Bucureştenii au făcut trei schimbări la pauză şi imediat după reluare au înscris. Mario Bratu a aşteptat prea mult şi a pierdut balonul, Florinel Coman a pătruns, a trimis în faţa porţii şi balonul a intrat în plasă, lovit de Luis Phelipe şi deviat de Ţicu. Era minutul 46 şi, după două minute, Zima a intervenit la şutul lui Radaslavescu.  Coman a şutat pe lângă poartă, în minutul 57, iar Băluţă a intrat în careu însă a trimis în plasa laterală. Ţicu a şutat puternic în minutul 84, dar Târnovanu a prins şi FCSB s-a impus cu 1-0. Bucureştenii au 64 de puncte şi sunt lideri, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

FCSB: Târnovanu - Antwi, Ngezana, Dawa, Radunovic – Alhassan (Lixandru 46), Şut, Oct. Popescu (Radaslavescu 46; Pandele 57) – Al. Băluţă (V. Creţu 84), Miculescu (Luis Phelipe 46), Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

PETROLUL: Zima - Meijers, Garutti, Huja, Ţicu – Hanca (Işfan 57), Seto (Diomande 77), Jair (Jyry 71) - M. Bratu (D. Radu 57), Berisha (Irobiso 71), Grozav. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: Ngezana 45+3, AL. Băluţă 73, Radunovic 84, A. Vlad 90+6 (pe bancă) / Grozav 45+3, Garutti 75, Işfan 84

Arbitri: Florin Andrei - Vasile Marinescu, Cristian Marius Marchidanu - Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Iulian Dima

Observator: Eduard Dumitrescu

Afla mai multe despre: basarab panduruflorin parvupetrolulsuperligafotbal 

viewscnt
Articole similare