Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Meritam un egal!” Cicâldău nu s-a putut bucura de reuşita din derby-ul cu Beşiktaş Istanbul

”Meritam un egal!” Cicâldău nu s-a putut bucura de reuşita din derby-ul cu Beşiktaş Istanbul

Stranieri

Comentarii

Alexandru Cicâldău a marcat golul echipei Galatasary în meciul cu Beşiktaş, din etapa a a 10-a a campionatului Turciei.

Internaţionalul român a înscris în minutul 35, în timp ce Beşiktaş a întors partida prin reuşitele lui Larin din minutele 39 şi 64. Cicâldău a jucat până în minutul 90, în timp ce Olimpicu Moruţan a jucat până în minutul 64. 

”Vă mulţumesc foarte mult pentru felicitări. Dar, chiar dacă am marcat, nu m-a bucurat prea mult, pentru că am pierdut trei puncte. Ne pare rău că nu am câştigat, cred că meciul a fost echilibrat şi meritam un egal” a mărturisit mijlocaşul român, după meci.

Cicâldău a ajuns la trei goluri în campionatul Turciei: ”Suntem Galatasaray. Mentalitatea noastră de joc este una ofensivă, de control. Nu contează că jucăm în Europa sau jucăm în Turcia. Încercăm mereu să avem aceeaşi mentalitate, dar din păcate astăzi nu ne-a ieşit aşa cum ne-am dorit” a mai spus Alex Cicâldău, citat de Sporx.com

În urma acestui rezultat, Galatasaray rămâne pe locul 8, cu 17 puncte, la şapte puncte de liderul Trabzonspor. Beşiktaş a urcat până pe locul 3, cu 20 de puncte. În runda viitoare, Galatasaray evoluează pe teren propriu cu Gaziantep, ocupanta locului 12 în Turcia. 

Afla mai multe despre: alexandru cicâldău 

viewscnt
Articole similare