Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Merite enorme". Răzvan Lucescu, reverenţă după performanţa lui Charalambous cu FCSB: "A ştiut să gestioneze o situaţie complicată" | EXCLUSIV

"Merite enorme". Răzvan Lucescu, reverenţă după performanţa lui Charalambous cu FCSB: "A ştiut să gestioneze o situaţie complicată" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Răzvan Lucescu a rostit cuvinte de laudă la adresa lui Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul care, în cuplu cu Mihai Pintilii, adus primul titlu de campioană pentru "roş-albaştri" după o pauză de 9 ani.

Adus la FCSB în martie 2023, Elias Charalambous s-a integrat perfect la echipă şi a lucrat excelent în pereche cu Mihai Pintilii. Roadele muncii celor doi, alături de jucători şi staff, au rezultat în titlul câştigat de FCSB în sezonul 2023/2024.

Răzvan Lucescu, doar cuvinte de laudă pentru Elias Charalambous, antrenorul FCSB: "Merite enorme pentru titlu"

Lucescu a spus că lui Elias Charalambous îi "trebuie acordate merite enorme" pentru cum a reuşit să gestioneze situaţia de la FCSB, cu imiţiunile lui Gigi Becali, patronul echipei campioane a României.

"Eu zic că trebuie acordate merite enorme lui Charalambous, a ştiut să gestioneze o situaţie complicată. Da, ştim că face patronul schuimbări, dar a ştiut să gestioneze situaţia, a ştiut să treacă peste frustările pe care le produce un patron unui antrenor. 

Mie îmi place să-i zic Steaua, eu zic că FCSB-ul ăsta e Steaua şi a terminat pe locul doi ani la rând, dar atunci când termini pe doi arată că s-a muncit destul de bine. A lipsit echilibrul lui Charalambous de a gestiona situaţia", a spus Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Elias Charalambous a jucat la PAOK Salonic între 2005 şi 2008, timp în care a strâns 72 de meciuri.

Afla mai multe despre: razvan lucescufcsbelias charalambouspaokantrenor 

viewscnt
Articole similare