Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mertens de România" şi-a impresionat antrenorul la debutul pentru Slavia: "Băluţă are o inteligenţă în joc care ne va ajuta!"

"Mertens de România" şi-a impresionat antrenorul la debutul pentru Slavia: "Băluţă are o inteligenţă în joc care ne va ajuta!"

Stranieri

Comentarii

Plecat de la Universitatea Craiova pentru 3 milioane de euro, Alex Băluţă a reuşit să impresioneze la Slavia Praga încă de la primul meci amical.

Fotbalistul de 24 de ani a fost titular în amicalul pe care echipa sa l-a susţinut în compania celor de la Chotebor. A fost 9-1 pentru Slavia, iar Alex Băluţă a deschis scorul trimiţând mingea în plasa laterală, în minutul 6, după un corner executat de Vladimir Coufal, un alt debutant.
 
"Sperăm că va fi ca şi ceilalţi jucători care au venit să atace echipa de bază. Are calităţi minunate. Craiova a jucat într-un mod uşor diferit, 3-4-3, şi a jucat fie pe vârf, fie pe una din aripi. Pentru echipa naţională a jucat pe un alt post, astfel încât este capabil să intre pe toate poziţiile ofensive. Noi l-am ales pentru stilul lui! Este un jucător foarte muncitor, cu un caracter bun, un jucător cu inteligenţă în joc, cred că se va potrivi şi ne va ajuta", a declarat Jindřich Trpišovský, antrenorul Slaviei.
 
„Sunt foarte fericit că mă aflu la un asemenea club. Mi-am dorit foarte mult să ajung aici, am muncit foarte mult şi am venit aici să fac performanţă, să câştig campionatul şi cât mai multe trofee. La Craiova am jucat cu numărul 10 şi când am venit aici am ales să joc cu 20, dublul lui 10, şi sper să fiu de două ori mai bun”, a comentat Alex Băluţă, pentru presa cehă.

Afla mai multe despre: alex balutaslavia pragatransferjocimpresionatantrenorcehia 

viewscnt
Articole similare