Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar de la Reghecampf: "Dică are presiune şi fiindcă a venit după mine la Steaua! La fel a fost şi cu ceilalţi succesori ai mei"

Mesaj clar de la Reghecampf: "Dică are presiune şi fiindcă a venit după mine la Steaua! La fel a fost şi cu ceilalţi succesori ai mei"

FCSB

Comentarii

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Laurenţiu Reghecampf, susţine că performanţele pe care le-a obţinut îi apasă pe cei care i-au urmat în funcţie la FCSB.

"Nimeni nu-ţi poate oferi siguranţa că poţi să câştigi un titlu sau trofee atunci când investeşti foarte mult. Contează că aduni jucători de valoare, dar nimeni nu-ţi poate garanta succesul. Eu cred că atunci când investeşti în fotbal trebuie să ai o direcţiei... Steaua a investit în viitor, a cumpărat jucători tineri, care pot aduce bani înapoi, banii pe care i-ai investit în ei, dar peste acest lucru e nevoie de timp. Nu poţi face asta într-un an. Este mult mai important să formezi un grup, decât să formezi 11 jucători de valoare. Adică să ai 11 jucători de valoare. Grupul contează cel mai mult!", spune Reghecampf în Gazeta Sporturilor.

"Dacă staţi şi urmăriţi toţi antrenorii care au ajuns la Steaua după mine, cam toţi au avut presiune! E normal să fie aşa... Eu nu am niciun fel de probleme cu Dică, mai ales că ne cunoaştem foarte bine. Dică să stea liniştit, nu are de ce să-i fie teamă din partea mea. De un an de zile, de când el este acolo antrenor, eu nu am ieşit niciodată să vorbesc despre ce se întâmplă la Steaua! Cu toate că aş fi fost mult mai în măsură decât Şumi sau decât alţi antrenori care şi-au dat cu părerea. Nu am făcut acest lucru din respect pentru Dică, pentru Gigi şi pentru oamenii care lucrează acolo. Pentru că ştiu cât de dificil este, mai ales în momentele grele, să faci faţă presiunii de la Steaua", a mai declarat antrenorul.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfdicasteauapresiunescandalproblemefcsb 

viewscnt
Articole similare