You are here:

Mesaj clar pentru FCSB înainte de a disputa primul meci, după ce jucătorii au ieşit din carantină! ”Nu va fi uşor!”

Mesaj clar pentru FCSB înainte de a disputa primul meci, după ce jucătorii au ieşit din carantină! ”Nu va fi uşor!”

FCSB

Comentarii

FCSB va juca duminică, în cadrul etapei cu numărul 14, contra lui FC Argeş, de la ora 20:30.

FCSB a avut probleme grave cu focarul de COVID-19 şi accidentările. Echipa nu a putut să strângă 13 jucători apţi de joc, partida cu Farul Constanţa a fost amânată, iar meciul cu FC Voluntari din Cupa României a fost pierdut la ”masa verde”.

Înainte de partida cu FC Argeş, FCSB s-a antrenat aproape în formaţie completă. Iulian Cristea, Andrei Cordea sau Răzvan Oaidă au revenit la echipă, dar FCSB ar putea avea o altă problemă. Helmut Duckadam, fostul oficial al roş-albaştrilor, nu crede că jucătorii lui Iordănescu vor face faţă din punct de vedere fizic, după ce au fost nevoiţi să stea în carantină. 

”Nu va fi uşor!”

”Sunt şi eu curios, încă nu ştiu cum se vor prezenta jucătorii. Să stai în izolare 14 zile... va fi greu. Cred că au nevoie de o perioadă de timp mai îndelungată ca să-şi revină la cum erau iniţial.

Chiar dacă nu au fost toate meciurile reuşite, importante pentru ei erau cele trei puncte, ca să se ţină aproape de echipele clasate pe primele locuri. Acum să vedem cum se vor comporta în următoarele meciuri.

Zic eu că va fi o mică problemă, cu atâţia jucători care au stat în izolare... nu va fi uşor. Au pierdut şi o parte din pregătirea fizică. Vom vedea”, a spus Duckadam, la PRO X.

Pe lângă cei 3, FCSB îl are la dispoziţie şi pe căpitanul Florin Tănase. Jucătorul resimte dureri după accidentarea din partida cu Mioveni, dar Edi Iordănescu ar fi dispus să îl arunce în luptă, dacă victoria ar putea să fie pusă în pericol cu FC Argeş. 

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-fc argeş 

viewscnt
Articole similare