Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar transmis de Tănase în vestiar: "Sper să nu se mai întâmple asta, pentru că e foarte greu să revenim de fiecare dată!"

Mesaj clar transmis de Tănase în vestiar: "Sper să nu se mai întâmple asta, pentru că e foarte greu să revenim de fiecare dată!"

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a bifat al treilea gol din acest sezon în campionat după ce-a reuşit o "dublă" în confuntarea cu Hermannstadt de ieri seară de la Tg. Mureş.

"Nu mă aşteptam să înscriu de două ori, dar mă gândeam c-o să câştigăm, aveam încredere în toată echipa. Păcat că primim în continuare foarte multe goluri din faze fixe, deşi tot lucrăm în antrenamente astfel de momente. Aşa am ajuns să fim conduşi cu 0-1, cu gol luat la un corner. Şi anul trecut tot aşa primeam goluri! Sper să nu se mai întâmple, pentru că e foarte greu să revenim de fiecare dată. Am mai ratat...  A sărit mingea rău exact înainte s-o lovesc. Se mai întâmplă şi d-astea... Rămân cu două goluri şi cu victoria, cu punctele", a spus Tănase la finalul partidei.
 
Întreba despre echipa naţională, Florin a declarat: "Da, normal că mă gândesc. Dacă nici când marchez de două ori nu mă gândesc la naţională, atunci când? Sper să păstrez forma bună, să continuu să înscriu şi să ajung şi printre tricolori".

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbgolurinationala 

viewscnt
Articole similare