Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj clar transmis de un fost selecţioner al României: "Dică lucrează cu sabia deasupra capului!"

Mesaj clar transmis de un fost selecţioner al României: "Dică lucrează cu sabia deasupra capului!"

Fotbal intern

Comentarii

Mircea Rădulescu, selecţionerul României la începutul anilor '90, iar mai apoi şeful Şcolii de antrenori din federaţie a comentat pentru GSP derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj de sâmbătă seară.

"Petrescu e o raritate, dacă nu cumva un caz unic în România: numele şi valoarea pe care a demonstrat-o îi permit să pună condiţii. El conduce echipa, el are drept de veto când vine vorba despre transferuri. Sunt avantaje pe care şi le-a câştigat singur. Dică e într-o situaţie diferită, el încearcă să menţină un echilibru între vestiar şi patronul băgăcios. FCSB are lotul mai bun. Un pic mai bun, nu e diferenţă mare. Problema principală la CFR mi se pare aceea că Ţucudean şi Alex Ioniţă nu s-au integrat încă, i-am văzut în partida cu Chiajna şi au fost cam temători, n-au avut atitudinea de la fostele lor echipe", a declarat Rădulescu.

"Dică lucrează în cea mai mare tensiune din tot campionatul, el e cu sabia deasupra capului în fiecare etapă. Cred că două rezultate proaste la rând deja i-ar şubrezi scaunul. Petrescu e mai sigur de postul lui. Aţi văzut că Becali se supără repede! Mai adăugaţi şi suporterii, care sunt mai pretenţioşi la Steaua, şi vă convingeţi că Dică munceşte în fiecare zi ca să câştige timp, să-şi păstreze funcţia", mai spune fostul şef al Şcolii de antrenori.

Afla mai multe despre: mircea radulescufcsbcfr clujanalizadiscutieprobleme 

viewscnt
Articole similare