Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj de ameninţare pentru Lionel Messi, la Rosario: ”Te aşteptăm!”. Mafioţii au deschis focul în toiul nopţii

Mesaj de ameninţare pentru Lionel Messi, la Rosario: ”Te aşteptăm!”. Mafioţii au deschis focul în toiul nopţii

Special

Comentarii

Situaţie incredibilă în oraşul natal al lui Lionel Messi: mai mulţi indivizi au decis să-i trimită starului de la Paris Saint-Germain un mesaj de ameninţare.

Lionel Messi (35 de ani) a declarat în nenumărate ori că şi-ar dori să se retragă din activitate la clubul pentru care evoluat pe vremea când era copil, însă ultimele evenimente l-ar putea determina să se răzgândească.

Lionel Messi, ameninţat chiar la Rosario

Potrivit presei din Argentina, în seara de miercuri spre joi, doi indivizi aflaţi pe o motocicletă au decis să vandalizeze unul dintre supermarketurile pe care le deţine soţia lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo, în Rosario.

Aceştia au tras 14 gloanţe în obloanele supermarketului şi au lăsat un mesaj de ameninţare la adresa lui Lionel Messi:

"Messi, te aşteptăm. Javkin e şi el un 'narco' (n.r. traficant de droguri), nu te va putea apăra", a fost mesajul pentru fotbalist. 

  • Pablo Javkin este primarul din Rosario.

Gestul pare de neînţeles: cum ar putea exista argentinieni care să-l ameninţe pe cel care, recent, a adus a treia Cupă Mondială din istorie Argentinei?

Sud-americanii speculează că indivizii ar dori să-l intimideze pe Lionel Messi şi să obţină bani în schimbul liniştii. Autorităţile locale au intrat în alertă şi fac tot posibilul pentru a-i prinde pe vinovaţi.

  • Înainte de a ajunge la Barcelona, Lionel Messi a evoluat trei ani (1992-1995) la FC Grandoli, plus alţi cinci ani la Newells Old Boys (1995-2000).

Afla mai multe despre: messirosario 

viewscnt
Articole similare