Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj de la Gică Hagi pentru Alexandru Cicâldău: „Cei de la Craiova l-au adus la un nivel foarte bun. Felicitări!”

Mesaj de la Gică Hagi pentru Alexandru Cicâldău: „Cei de la Craiova l-au adus la un nivel foarte bun. Felicitări!”

Superliga

Comentarii

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat despre transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul că îi urează succes jucătorului, să continue tradiţia şi să îi meargă bine aşa cum le-a mers şi celorlalţi români care au jucat la acel club.

Hagi a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray Istanbul.

“Felicitări lui, felicitări celor de la Craiova care au contribuit la dezvoltarea lui, l-au adus la un nivel foarte bun, dovadă că s-a dus la o echipă mare. Îi urez sucees, să aibă succes, să continue tradiţia şi să îi meargă bine aşa cum şi celorlaţi români le-a mers foarte bine la Galatasaray”, a afirmat Hagi.

Mijlocaşul Universităţii Craiova, Alexandru Cicâldău, a plecat spre Turcia, în vederea unui transfer la Galatasaray Istanbul.

  • 33 de goluri a marcat Cicâldău în tricoul Universităţii Craiova în cele 129 de meciuri în care a evoluat
  • 21 de pase decisive a reuşit mijlocaşul pentru olteni

Gustavo îi va lua locul în echipă!

Mihai Rotaru nu a stat pe gânduri şi a anunţat deja cu cine îl ca înlocui pe fostul decar al echipei. Jucătorul brazilian Gustavo, care a revenit în Bănie de la Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite, ar urmă să îi ia locul locul lui Cicâldău. 

”E greu să-l înlocuieşti pe Cicâldău. Îl avem pe Gustavo care îi poate lua locul în echipă”, a declarat Mihai Rotaru, la ProX.

Cicâldău a fost transferat în 2018 de Universitatea Craiova de la Viitorul Constanţa, echipă antrenată atunci de Gheorghe Hagi.

Sfaturi de aur pentru Alexandru Cicâldău de la Bogdan Stancu

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugica hagicraiovagalatasaray 

viewscnt
Articole similare