Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesaj direct către Gigi Becali. Mihai Pintilii vrea să ajungă antrenor principal la FCSB! ”Mereu aş juca ofensiv!”

Mesaj direct către Gigi Becali. Mihai Pintilii vrea să ajungă antrenor principal la FCSB! ”Mereu aş juca ofensiv!”

FCSB

Comentarii

FCSB va juca, duminică, contra celor de la FC U Craiova 1948, iar pe bancă va fi Mihai Pintilii, după ce Toni Petrea a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Antrenorul secund Mihai Pintilii are planuri măreţe şi vrea să ajungă principal în viitor, dar a fost sincer şi a recunoscut că, pentru moment, mai are de învăţat şi trebuie să mai acumuleze experienţă. 

De asemenea, fostul mijlocaş a vorbit şi despre lupta la titlu contra rivalilor de la CFR. Echipa lui Toni Petrea se află la 8 puncte de ardeleni.

”Mereu aş juca ofensiv!”

”Am venit pentru că Toni (n.r. - Petrea) a ieşit pozitiv joi. Nu sunt sigur, tot staff-ul are responsabilitate. Am mai fost în situaţia asta, la Topola, şi cred că ne vom descurca. Nu cred că e momentul să vorbesc despre antrenorat. Nu mă simt pregătit să fac pasul ăsta, să devin antrenor principal. Mai am de acumulat cunoştinţe şi cred că mai e drum lung.

Normal că vreau să ajung antrenor principal, dar nu garantează nimeni. Nu ştiu ce se va întâmpla pentru câţiva ani. Mă bucur că am rămas aici, avem un grup unit şi suntem pe drumul cel bun. Rezultatele te ţin în viaţă ca antrenor. E total diferit faţă de cariera de jucător. Încet, încet, începe să-mi placă, dar e mult de muncă. Nu mă vedeam niciodată în postura de antrenor.

Eu aş juca ofensiv tot timpul, Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB) aşa a fost învăţată. Să recuperăm mingea sus şi să marcăm multe goluri. Să vedem cu câte puncte vom intra în play-off, unde se va decide totul. Să nu fie diferenţa mai mare de opt puncte şi cred că echipele pleacă cu şanse egale. Dar dacă nu-i baţi pe CFR, va fi foarte greu să iei campionatul. De cinci ani tot învăţăm din greşeli.

CFR are în plus experienţă şi jucători maturi. Noi avem o echipă mai tânără, cu jucători valoroşi, dar care nu fac faţă la presiune. Nu cred că au avut legătură antrenorii, singurul lucru a fost tinereţea jucătorilor.

Îmi doresc să câştigăm cele trei puncte, chiar şi cu 1-0, cu Craiova. Nu ştiu ce vrea patronul, e problema lui”, a spus fostul mijlocaş, în cadrul unei conferinţe de presă.

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-pintilii 

viewscnt
Articole similare