Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajele pe care Gigi Becali i le-a dat lui Anghel Iordănescu înainte de partidele României din Giuleşti: ”Dacă nu îl vor băga pe Tavi Popescu, vom mânca o bătaie de nu ne vedem!”

Mesajele pe care Gigi Becali i le-a dat lui Anghel Iordănescu înainte de partidele României din Giuleşti: ”Dacă nu îl vor băga pe Tavi Popescu, vom mânca o bătaie de nu ne vedem!”

Echipa națională

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit că i-a trimis mesaje lui Anghel Iordănescu înainte de fiecare meci pe care România l-a jucat în Nations League.

Gigi Becali consideră că Edi Iordănescu nu l-ar plăcea aşa mult pe Octavian Popescu de când a antrenat-o pe FCSB, iar din această cauză nu l-ar fi folosit aşa mult în partidele pe care România le-a jucat în Nations League. 

Becali i-a trimis mesaje lui Anghel Iordănescu înainte de fiecare meci al naţionalei şi a spus că dacă Edi nu îl va folosi pe Popescu, naţionala noastră va pierde. Becali a trimis mesaje şi înainte de meciul cu Muntenegru din Giuleşti. Becali consideră că Edi Iordănescu nu vrea să asculte sfaturile nimănui. 

”Dacă nu îl vor băga pe Tavi Popescu, vom mânca o bătaie de nu ne vedem!”

”Puteţi să îl întrebaţi pe Anghel Iordănescu ca să aflaţi ce mesaje i-am trimis eu? Să îl întrebaţi ce mesaj i-am trimis înainte de meciul cu Finlanda după ce am aflat că o să joace Tavi Popescu titular. I-am spus să stea liniştit, că dacă vor juca cu Tavi, vom câştiga. Şi aşa a fost.

Apoi, cu o zi înainte de meciul cu Muntenegru i-am trimis mesaj că dacă nu îl vor băga pe Tavi Popescu vom mânca o bătaie de nu ne vedem. Şi uitaţi ce bătaie am luat.

Mereu i-am zis că dacă nu joacă Tavi, vom lua bătaie. S-a făcut dreptate. Nu îl bagi pe Tavi Popescu, na bătaie. Dar Edi vrea să îmi arate mie că el e deştept şi face doar ce vrea el. Acum face şi pe inventatorul.

În meciul cu Muntenegru a făcut invenţii. Cu Ştefănescu, fără Ştefănescu, el a inventat ceva. E şi inventator. Dar din cauza faptului că el are răutate faţă de mine îşi face rău şi lui, dar şi la jucători. Nu în ultimul rând face rău României şi suporterilor”, a spus Gigi Becali, la ProSport. 

Afla mai multe despre: becali-românia-iordănescu 

viewscnt
Articole similare