Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Adrian Mutu după înfrângerea împotriva Farului: ”Nu e uşor să treci peste un astfel de eşec. Ne-am debusolat!”

Mesajul clar al lui Adrian Mutu după înfrângerea împotriva Farului: ”Nu e uşor să treci peste un astfel de eşec. Ne-am debusolat!”

Rapid

Comentarii

Farul a învins miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Rapid, în etapa a doua a grupei C din Cupa României.

Golurile au fost marcate de Casap, din penalti, în minutul 45+4, şi de Mazilu (90+7).

Fanii rapidişti şi-au exprimat nemulţumirea faţă de incidentele de la meciul cu FCSB din Superligă, astfel că la începutul meciului au afişat buletinele de identitate. În minutul 10 al meciului, fanii au strigat “Libertate pentru suporteri”. La meci au fost prezenţi aproximativ 8.000 de suporteri.

La finalul meciului, Adrian Mutu a oferit mai mult declaraţii. Antrenorul Rapidului a părut supărat şi a spus că este dificil ca echipa lui să treacă peste o astfel de înfrângere. 

”Nu e uşor să treci peste un astfel de eşec. Ne-am debusolat!”

”Suntem supăraţi, mai ales că această înfrângere vine după un derby. Voiam să ne luăm revanşa, să le arătm suporterilor că ne pare rău. E un moment dificil pentru noi, o săptămână nu vreau să spun cum... 

Nu e uşor să treci peste o astfel de înfrângere. Ne-a debusolat, e o săptămână grea. Trebuie să ne repunem pe picioare. O să încerc să o fac până la meciul cu Craiova. Avem şi nişte probleme medicale, sper să închegăm un lot bun.

Ratăm foarte mult, avem nevoie de foarte multe ocazii pentru a înscrie. Asta nu îmi place. Cu toate că lucrăm, mingea nu vrea să intre în poartă. Avem ghinion! Dacă analizezi meciul de azi, am fost la timonă, am dominat. Prima dată când au ajuns în careu au avut penalty. Despre golul doi nu putem să vorbim, l-am primit în minutul 97, când eram toţi în atac”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: rapid-farul-mutu 

viewscnt
Articole similare