Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Anghel Iordănescu pentru Mirel Rădoi! Ce a spus fostul selecţioner

Mesajul clar al lui Anghel Iordănescu pentru Mirel Rădoi! Ce a spus fostul selecţioner
Comentarii

România va primi vizita Liechtensteinului în a şaşea rundă a calificărilor la Campionatul Mondia. Partida se va disputa pe Arena Naţională, de la ora 21:45, şi poate fi urmărită în format live text pe telekomsport.ro

Naţionala României a început bine meciurile din luna septembrie şi s-a impus cu 2-0 în faţa Islandei. Acum, tricolorii trebuie să obţină 6 puncte din partidele cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord. 

Anghel Iordănescu a fost mulţumit de partida cu Islanda şi a susţinut că România ar trebui să se situeze pe locul secund în grupa J. 

”Din punctul meu de vedere echipa noastră a făcut un joc bun în Islanda. Au fost momente bune, favorabile, am câştigat cele 3 puncte şi ne dau speranţe. Sunt convins că echipa naţională va repeta jocul bun din Islanda.

”Mulţi selecţioneri au fost huliţi, eu am fost unul dintre ei!”

Nu cred că Mirel Rădoi ar trebui să se supere pe ce scrie presa. Mulţi selecţioneri au fost huliţi, eu am fost unul dintre ei. Eu cred în Mirel Rădoi, a învăţat mult în ultimii 2 ani, şi cred că poate duce la baraj România”, a spus Anghel Iordănescu, la Realitatea TV. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-mirel rădoi-anghel iordănescu 

viewscnt
Articole similare