Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Dorinel Munteanu după ce România şi-a aflat grupa pentru preliminariile EURO 2024: ”Eu cred că am învăţat din greşeli!”

Mesajul clar al lui Dorinel Munteanu după ce România şi-a aflat grupa pentru preliminariile EURO 2024: ”Eu cred că am învăţat din greşeli!”
Comentarii

România şi-a aflat adversarii din preliminariile pentru Euro 2024, iar Dorinel Munteanu a oferit mai multe declaraţii.

În drumul spre turneul final la Campionatului European din 2024, România a fost repartizată în grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

”Tricolorii” au evitat adversari grei, precum cei din grupele B şi C, cu Olanda şi Franţa sau Italia şi Anglia. Campionatul European din Germania va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024.

După tragerea la sorţi, Dorinel Munteanu a oferit mai multe declaraţii. Fostul internaţional susţine că România a fost repartizată într-o grupă uşoară. Antrenorul celor de la Oţelul speră ca naţionala noastră să obţină calificarea. 

“Chiar şi pentru locul 1, dacă suntem atenţi. Erau grupe mult mai dificile. Norocul a ţinut tot timpul cu noi, dar nu am ştiut să profităm. Să dea Dumnezeu să ne calificăm şi acum din urna a treia. Sperăm să se calmeze lucrurile la echipa naţională şi să mergem la Campionatul European.

Cu Israel a fost un meci amical. E altceva faţă de un meci amical şi nu ştiu cât contează că am jucat cu ei. Dar eu cred că suntem favoriţi în faţa lor. Ar fi foarte ruşinos să ne încurcăm cu Kosovo, Belarus şi Andorra! Eu cred că am învăţat din greşeli şi vom arăta altfel.

E părerea lui Dan (Petrescu) că fotbalul din Kosovo e peste al nostru. Naţionala lor nu e compusă numai din jucători de la Ballkani. Elveţia e cea mai periculoasă echipă, dar putem să scoatem puncte şi cu ei. Norocul a fost de partea noastră. Deci eu nu iau în calcul să nu ne calificăm! Sunt foarte optimist. Dacă nici în grupa asta…

Generaţia mea s-a calificat la două Campionate Mondiale şi două Europene. Nu ştiu de ce am avut rezultate mai slabe la EURO”, a spus Dorinel Munteanu pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: echipa naţională-euro 2024-dorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare