Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui MM Stoica înainte de partida cu Viking: ”Să-mi scrie şi promit!”

Mesajul clar al lui MM Stoica înainte de partida cu Viking: ”Să-mi scrie şi promit!”
Comentarii

FCSB va juca meciul din turul play-off-ului Conference League, cu Viking, cu ambele peluze închise.

Mihai Stoica a anunţat, luni, decizia luată de UEFA. UEFA a sancţionat-o pe FCSB ca urmare a comportamentului fanilor la meciurile cu Saburtalo şi Dunajska Streda.

Ambele peluze ale Arenei Naţionale vor fi închise, joi, la turul cu Viking, din play-off-ul Conference League. Astfel, FCSB va fi nevoită să vândă doar 30.000 de bilete pentru partida cu Viking Stavanger, care o poate duce pe FCSB cu un pas mai aproape de grupele Conference League.

În mediul online au apărut informaţii conform cărora bişniţarii profită de interesul mare faţă de meciul FCSB-ului din Conference League. MM Stoica spune că dacă cineva din club a fost implicat în această acţiune, vor exista urmări. 

”Să-mi scrie şi promit!”

”Pentru ca bişniţarii să dispară trebuie ca NIMENI să nu mai cumpere bilete de la ei. Cine are dovezi că există persoană/persoane din club care-i ajută să obţină bilete altfel decât poate achiziţiona oricine, să-mi scrie şi promit că persoana/persoanele va/vor dispărea până la amurg. Sunt convins însă că nu există”, a transmis Mihai Stoica, pe Facebook

Ce problemă are UEFA cu fanii FCSB

Cauza sancţiunilor dictate de UEFA împotriva FCSB, la meciul cu Dunajska Streda, când o peluză a fost închisă, este reprezentată de un steag apărut în Peluza Nord. Observatorul meciului a depistat un steag care ar ilustra o cruce celtică şi pe care mai era un suporter cu o cagulă pe cap.

Din această cazuă, peluza nord a stadionului Arena Naţională a fost închisă la partida cu Dunajska Streda. Totuşi, se pare că problemele continuă pentru FCSB. Forul continental a decis închiderea ambelor peluze, după ce iniţial blocase vânzarea de bilete şi s-a crezut că a stadionul va fi închis complet.

Meciul FCSB - Viking, din turul play-off-ului Conference League, se joacă joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, iar partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mm stoica-fcsb-conference league 

viewscnt
Articole similare