Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Moruţan după eşecul cu Slovenia: ”Îmi doresc să joc la un Campionat European!”

Mesajul clar al lui Moruţan după eşecul cu Slovenia: ”Îmi doresc să joc la un Campionat European!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

În meciul de pe stadionul Cluj Arena, slovenii au deschis scorul, prin Sesko, lovitură de cap în minutul 26. Cinci minute mai târziu, Sporar a dublat avantajul oaspeţilor. Drăguş a redus din diferenţă în minutul 64, înscriind din pasa lui Cristian Manea.

Jucătorul Olimpiu Moruţan a declarat, joi seară, că îşi doreşte să evolueze la turneul final al unui Campionat European, el subliniind că "tricolorii" au jucat foarte bine cu Slovenia, dar le lipseşte motivaţia.

”Am făcut un meci foarte bun, am făcut multe ocazii, sper ca următorul meci să-l câştigăm. Trebuia să muncim mai mult, îmi doresc să joc la un Campionat European. Putem face asta, trebuie să fim susţinuţi de toată România. 

Cred că doar motivaţia ne lipseşte, în rest avem tot. Ne dorim pe viitor să facem rezultate bune pentru echipa naţională. Vreau să arăt de la meci la meci că sunt tot mai bun”, a spus Moruţan, la PRO Arena. 

Afla mai multe despre: echipa naţională-moruţan-românia 

viewscnt
Articole similare