Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar al lui Ousmane Dembele pentru conducerea Barcelonei! ”Începând de azi, s-a terminat!”

Mesajul clar al lui Ousmane Dembele pentru conducerea Barcelonei! ”Începând de azi, s-a terminat!”

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele a transmis un mesaj, după ce conducerea Barcelonei l-a informat că va pleca, dacă nu va semna prelungirea contractului.

Fotbalistul francez a transmis că multe ştiri din presa internaţională nu sunt reale şi a trimis săgeţi către Xavi. Dembele a declarat că a fost trimis în teren fără să se antreneze suficient. 

De asemenea, fotbalistul catalanilor a anunţat că negocierile cu catalanii nu s-au încheiat şi că agentul său, Moussa Sissoko, se ocupă în continuare de contract. 

”Începând de azi, s-a terminat!”

”Sunt patru ani de când citesc lucruri despre mine, la care nu am avut drept la replică. Sunt patru ani de când apar tot felul de zvonuri despre mine. Sunt patru ani de când se vorbeşte despre mine, de când se minte cu neruşinare cu un singur scop, de a-mi face rău. Sunt patru ani de când am evitat să răspund, să nu mă justific niciodată. A fost o greşeală? Cu siguranţă.

Începând de azi, s-a terminat. Voi răspunde cu sincertate, fără a ceda în faţa niciunui şantaj. Am 24 de ani şi, la fel ca orice om, am defecte, imperfecţiuni. Am trecut prin momente dificile, accidentări, am avut COVID. Fără nici măcar un pic de antrenament, antrenorul m-a solicitat şi eu am respectat tot, fără a mă opune.

Am dat totul pe teren, aşa cum am făcut-o mereu, pentru că este pasiunea mea. Sunt pe deplin conştient că am avut norocul să am cea mai frumoasă meserie din lume. Mesajul meu este transparent. Nu dau voie nimănui să se gândească la faptul că nu sunt implicat în proiectul sportiv. Nu dau voie nimănui să îmi atribuie intenţii pe care niciodată nu le-am avut. Nu dau voie nimănui să vorbească în locul meu sau în locul agentului meu, în care am încredere deplină.

Încă am contract cu Barcelona, sunt implicat total, sunt la dispoziţia echipei şi a antrenorului meu. Întotdeauna am dat totul pentru coechipierii mei, iar acest lucru nu se va schimba acum.

Nu sunt o persoană care întinde capcane şi nici nu am obiceiul de a ceda şantajelor. Cu siguranţă, iubirea este o variantă a şantajului.

Aşa cum ştiţi, sunt negocieri. Îl las pe agentul meu să se ocupe, este teritoriul lui. Teritoriul meu este terenul de fotbal, să joc, să împart momente de bucurie cu coechipierii mei şi cu suporterii. Mai presus de orice, trebuie să ne concentrăm la un lucru esenţial: să câştigăm”, a transmis Ousmane Dembele.

Oficialii Barcelonei s-au săturat şi i-au transmis francezului să plece în această iarnă

Sătui de pretenţiile atacantului Ousmane Dembele, care refuză să-şi prelungească înţelegerea, Barcelona i-a cerut francezului să părăsească clubul în această iarnă, informează AFP.

Directorului sportiv Mateu Alemany a afirmat, joi, că i-a cerut lui Ousmane Dembele să părăsească echipa "cât mai curând posibil”.

Aflat cu mai puţin de şase luni de finalul contractului, internaţionalul francez de 24 de ani a primit "mai multe oferte" pentru prelungire şi i-ar fi transmis lui Xavi, antrenorul său, dorinţa de a rămâne. Dar până acum nu s-a ajuns la un acord între clubul catalan şi reprezentanţii jucătorului.

"Ni se pare evident că jucătorul nu vrea să continue şi să se implice în viitorul proiect al Barcei. În aceste condiţii, i-am spus lui şi agenţilor săi că trebuie să plece cât mai curând posibil. Am început discuţiile în jurul lunii iulie. Pe parcursul acestor şase, şapte luni am discutat. Barcelona a făcut mai multe oferte, astfel încât jucătorul să poată continua cu noi. Aceste oferte au fost respinse sistematic de agenţii săi. Sperăm să-l transferăm înainte de 31 ianuarie", a declarat Alemany.

Xavi i-a dat jucătorului un ultimatum, miercuri, într-o conferinţă de presă: "Ori prelungeşte, ori pleacă".

Antrenorul nu l-a convocat pentru meciul din optimile de finală ale Cupei Spaniei împotriva clubului Athletic Bilbao, programat joi seară, de la 22.30, pe San Mamés.

"Decizia antrenorului este în concordanţă cu poziţia clubului şi cursul evenimentelor. Faptul că nu a fost convocat a fost consecinţa logică care a arătat clar dorinţa jucătorului de a nu continua", a reacţionat Alemany.

Ajuns la Barcelona pentru o sumă estimată la 135 de milioane de euro în vara lui 2017, după un sezon la Borussia Dortmund, Dembele a jucat doar 129 de meciuri în patru ani şi jumătate, din cauza unor accidentări care l-au ţinut departe de teren timp de aproape doi ani, în total.

Dacă până pe 31 ianuarie nu se încheie un transfer, clubul blaugrana, împovărat de o datorie de peste un miliard de euro, ar trebui să se resemneze cu ideea de a-l vedea plecând gratis în vară.

Afla mai multe despre: barcelona-dembele-spania 

viewscnt
Articole similare