Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul clar transmis de Săpunaru înainte de derby-ul cu Dinamo! ”Dacă nici ăsta nu mai e derby, atunci ce e derby?”

Mesajul clar transmis de Săpunaru înainte de derby-ul cu Dinamo! ”Dacă nici ăsta nu mai e derby, atunci ce e derby?”

Rapid

Comentarii

Căpitanul rapidist Cristian Săpunaru a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Rapid trebuie să facă totul pentru a câştiga derby-ul cu Dinamo. El regretă faptul că meciul se va juca fără spectatori, la Mioveni.

După ce a avut un început spectaculos de campionat şi a fost chiar pe primele locuri din Liga 1, Rapid a înregistrat o scădere de formă cu Mihai Iosif şi a intrat într-o criză de rezultate. Ulterior, conducerea a decis să rupă înţelegerea cu ”Miţă” Iosif. 

În locul lui, a fost adus Adrian Mutu, care o pregătise ultima dată pe FC U Craiova 1948. Giuleşteni au ratat calificarea în play-off şi se vor duela în play-out, alături de Dinamo, care încearcă să scape de retrogradare şi în acest an. 

”Dacă nici ăsta nu mai e derby, atunci ce e derby?”

”Sperăm să ne facem treaba şi să câştigm. Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derbi, atunci ce e derbi?. E frustrant, ne-am dorit să fim în play-off. E urât să joci un derbi fără spectatori şi mai ales la Mioveni. Nu eu am suspendat suporterii, sunt oameni care vin să vadă meciuri, au şi ei frustrări de zi cu zi, mai aruncă şi ei o petardă, cred că ăsta e spectacolul până la urmă, nu încurajez asta, dar ăştia sunt spectatorii”, a spus Săpunaru.

El a mai spus că Rapid ar fi trebuit să fie în play-off. ”Cluburile decid, nu punem noi antrenorii îl funcţie şi nu îi schimbăm noi. Îl respect pe Adi, am jucat cu el, ştiu cum e ca om, ne dorim să câştigăm fiecare meci. Cred că Rapid este de play-off, nu de play-out, ar fi o chestie normală să terminăm pe primul loc în play-out. Avem un lot valoros şi asta ne-am propus, dar în fotbal se poate întâmpla orice dacă nu suntem serioşi, atenţi şi răi în sensul bun al cuvântului”, mai spus Săpunaru.

Partida Rapid - Dinamo va avea loc, duminică, de la ora 20.30, la Mioveni, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. 

Afla mai multe despre: rapid-dinamo-săpunaru 

viewscnt
Articole similare