Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul de luptă al unui tricolor înaintea ”dublei” cu Kosovo şi Elveţia: ”Nu mă interesează să avem vacanţă, zile libere. Acum îmbrăcăm tricoul naţionalei” | EXCLUSIV

Mesajul de luptă al unui tricolor înaintea ”dublei” cu Kosovo şi Elveţia: ”Nu mă interesează să avem vacanţă, zile libere. Acum îmbrăcăm tricoul naţionalei” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României are în faţă o ”dublă” dificilă în compania reprezentativelor similare din Kosovo şi Elveţia. Ambele meciuri se vor disputa în deplasare, ceea ce face ca misiunea ”tricolorilor” să fie şi mai complicată, dar Andrei Burcă (30 de ani) are încredere în forţele României.

România se pregăteşte pentru cele două meciuri cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

În primele două etape din calificări, reprezentativa pregătită de Edi Iordănescu a reuşit două victorii extrem de importante, 2-0 în Andorra şi 2-1 cu Belarus acasă.

Mesajul de luptă al unui tricolor înaintea ”dublei” cu Kosovo şi Elveţia: ”Nu mă interesează să avem vacanţă, zile libere. Acum îmbrăcăm tricoul naţionalei” | EXCLUSIV

Aflat în cantonamentul echipei naţionale, Andrei Burcă a prefaţat această ”dublă” şi, asemenea coechipierului Denis Alibec, îşi doreşte două rezultate pozitive împotriva a doi adversari dificili.

Totodată, fundaşul central al celor de la CFR Cluj a avut şi un îndemn la luptă pentru el şi colegii săi.

”Poate părea cea mai dificilă (n.r. dublă) pentru că jucăm două meciuri în deplasare. În schimb noi suntem concentraţi şi ştim că primul meci e cel mai important pentru că acolo jucam cu un adversar direct pentru locul 2 şi trebuie să scapăm de el.  

Ne-ar avantaja o victorie, însă mergem să obţinem un rezultat pozitiv pentru că e important.

(n.r. despre deplasarea în Kosovo) Am jucat acolo şi cu CFR Cluj, e OK stadionul, condiţiile sunt bune. Nu trebuie să ne facem griji din punctul meu de vedere în 2023 din cauza siguranţei pentru că e un eveniment foarte important organizat de UEFA. 

Toată lumea o să fie în siguranţă, şi noi, şi suporteri. Noi trebuie să fim focusaţi doar pe meci, n-avem timp să ne gândim la alte lucruri.

Am avut foarte multe meciuri, vacanţă deloc, dar nu mă interesează, sunt convins că şi colegii mei gândesc la fel. Nu mă interesează să avem vacanţă, zile libere pentru că asta putem face după ce terminăm cu viaţa de fotbalist. Acum îmbrăcăm tricoul naţionalei, ne gândim să facem două partide bune şi să scoatem maxim. 

Pot spune şi şase puncte pentru că acesta e targetul la naţională, la orice echipă, pentru că dacă îţi propui lucruri mărunte, nu o să reuşeşti nimic.  

Orice fotbalist îşi doreşte să îmbrace tricoul naţionalei. Din punctul meu de vedere suntem privilegiaţi că în acest moment facem parte din echipa naţională şi asta ne dă de gândit şi pune o responsabilitate mare pe umerii noştri ca să facem meciuri bune.

De doi-trei ani se caută o identitate la naţională, să fim o familie şi pe asta s-a mers. Oricine va intra pe teren îşi va face treaba foarte bine pentru că suntem jucători de valori apropiate şi asta e foarte important”, a declarat Burcă, pentru Orange Sport.  

România are două meciuri ”de foc” în luna iunie. În primul joc, vineri, 16 iunie, de la 21:45, va juca în Kosovo, iar peste trei zile, luni, 19 iunie, de la 21:45, să evolueze, tot în deplasare, împotriva Elveţiei. 

Merajul de luptă al unui tricolor înaintea ”dublei” cu Kosovo şi Elveţia: ”Nu mă interesează să avem vacanţă, zile libere. Acum îmbrăcăm tricoul naţionalei” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: echipa nationalaandrei burcaromania 

viewscnt
Articole similare