You are here:

Mesajul emoţionant postat de Ianis Hagi după EURO 2024: "România, va urma!"

Mesajul emoţionant postat de Ianis Hagi după EURO 2024: "România, va urma!"
Comentarii

Ianis Hagi a postat un mesaj special pe reţelele de socializare, după parcursul României de la EURO 2024.

“Am cântat imnul cu zeci de mii de români alături, simţindu-ne ca acasă. Am văzut venind spre noi valuri de energie pozitivă colorată în galben. Am simţit speranţa la fiecare pas şi ne-am îndrăgostit de sentimentul ăsta. Am crezut, am luptat, am câştigat şi am visat împreună. Vă mulţumim! România, va urma”, a fost mesajul postat de Ianis Hagi pe Facebook.

România s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Olanda, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Naţionala României a părăsit EURO 2024, din Germania, după ce a fost învinsă de echipa Olandei cu scorul de 3-0 (1-0), marţi seara, în optimile de finală.

În sferturile de finală, Olanda va juca împotriva Turciei.

România a făcut un turneu final bun. S-a calificat în optimi de pe primul loc în grupă, învingând Ucraina (3-0), pierzând cu Belgia (0-2) şi remizând cu Slovacia (1-1).

Următoarele meciuri ale primei reprezentative a României sunt programate în luna septembrie a acestui an. În prima etapă a Grupei C2 din Liga Naţiunilor, ediţia 2024/2025, România va întâlni Kosovo, în deplasare, la 6 septembrie, iar pe 9 septembrie va juca pe teren propriu împotriva Lituaniei.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare