Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul emoţionat al lui Gică Hagi după decesul lui Pele! Gabi Balint a arătat cadoul inedit pe care-l are de la brazilian | FOTO

Mesajul emoţionat al lui Gică Hagi după decesul lui Pele! Gabi Balint a arătat cadoul inedit pe care-l are de la brazilian | FOTO

Special

Comentarii

Gheorghe Hagi a notat, într-un mesaj postat pe Facebook, că “un geniu a plecat dintre noi”, el menţionând că moartea lui Pele reprezintă o nouă veste tragică după cea din urmă cu doi ani a trecerii în nefiinţă a lui Diego Maradona.

Hagi: Un geniu a plecat astăzi dintre noi... / Balint: De la Pele pentru Pele...

“Încă o veste tragică, după ce Maradona a plecat dintre noi acum 2 ani.

Toate gândurile mele merg spre familia lui Pele, către toţi cei apropiaţi lui, dar şi către toţi iubitorii fotbalului care suferă în aceste momente.

Un geniu a plecat astăzi dintre noi...

Sunt mândru că am avut ocazia să joc în meciul amical dintre Brazilia şi World Stars, la aniversarea de 50 de ani a lui Pele, în 1990.

Odihneşte-te în pace, Pele!”, a scris Hagi.

Şi Gabi Balint a transmis un mesaj, el postând şi imaginea unui autograf primit de la Pele: “De la Pelé pentru Pelé... Dumnezeu să-l odihnească!”

Fostul internaţional brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, a încetat din viaţă, joi, la vârsta de 82 de ani.

Afla mai multe despre: pelegica hagigabi balint 

viewscnt
Articole similare