Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul Federaţiei Române de Handbal după eşecul cu Germania, scor 24-22

Mesajul Federaţiei Române de Handbal după eşecul cu Germania, scor 24-22

CM Handbal

Comentarii

România a pierdut partida decisivă din grupa principală a Campionatului Mondial de handbal feminin, cu Germania, scor 24-22.

România a ratat calificarea în sferturile competiţiei găzduite în Danemarca, Suedia şi Norvegia, după un eşec dezamăgitor cu Germania.

România a terminat prima repriză în avantaj, scor 12-9. Primele cinci minute ale actului secund au fost bune pentru naţionala lui Florentin Pera.

Germania şi-a intrat in ritm iar jocul ofensiv al României a intrat în declin. Germania s-a desprins şi a reuşit să-şi adjudece cele două puncte, şi totodată, în proporţie de 99%, calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Handbal Feminin.

România a ratat orice şansă la sferturi şi, implicit, la calificarea la turneele preolimpice. 

Căpitanul Cristina Neagu a jucat primele minute la Campionatul Mondial, după perioada de recuperare în urma unei accidentări la genunchi. 

Căpitanul Cristina Neagu a intrat în minutul 19, a pus accentul pe pase decisive, a marcat 3 goluri, însă jocul din repriza secundă al României a fost de nerecunoscut, presărat cu greşeli individuale şi 10 minute fără a marca.

"Germania-România, 24-22 la Campionatul Mondial, după un meci epuizant. Mulţumim celor care susţin echipa naţională în momentele dificile.

Următorul meci va fi peste două zile, de la 16:30", au transmis cei din FRH pe pagina oficială de Facebook. 

Concluziile lui Florentin Pera după eşecul cu Germania

”Nu am jucat la acelaşi nivel. În atac, am încercat să schimb ceva, dar Germania a marcat prin flancuri.
 
În repriza a doua, am ratat prea mult pentru acest nivel. Am avut opt situaţia unu la unu, cred că au fost momente importante în care puteam rămâne aproape de Germania.
 
Asta e situaţia, am venit să luptăm până la capăt. Trebuie să câştigăm împotriva Poloniei şi a Japoniei.
 
Cristina a jucat bine în prima repriză. În cea de-a doua parte a fost obosită. Este o jucătoare cu o experienţa foarte mare, este bine in acest moment, dar, din punct de vedere fizic, nu este la sută la sută.
 
Am vrut să îi dau şansa de a ajuta echipa, pentru că este cea mai importantă jucătoare, dar cred că am ratat prea mult şi dacă ratăm aşa, este dificil să câştigăm împotriva Germaniei”, a spus selecţionerul României, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: handbalcm handbalromaniagermania 

viewscnt
Articole similare