Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul GENIAL postat de Edi Iordănescu după Supercupa Europei: "În condiţii normale, nu ar trebui să-l prindă prima etapă" :)))

Mesajul GENIAL postat de Edi Iordănescu după Supercupa Europei: "În condiţii normale, nu ar trebui să-l prindă prima etapă" :)))
Comentarii

Deţinătoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, a câştigat, miercuri, la Tallinn, Supercupa Europei, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (1-1, 2-2), după prelungiri, formaţia Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor.

Real Madrid câştigase ultimele două ediţii ale Supercupei Europei. Atletico Madrid a mai câştigat trofeul în 2010 şi 2012, de fiecare dată în calitate de deţinătoare a Ligii Europa. De altfel, Atletico era ultima câştigătoare a Ligii Europa care se impusese în Supercupă, în 2012.

La finalul meciului, Edi Iordănescu, fostul antrenor al CFR-ului a postat un mesaj genial cu trimitere la şefii din Gruia: "Lopetegui pierde Supercupa la primul lui joc la Real M. În condiţii normale, nu ar trebui să-l prindă prima etapă ”Lopetegui pierde Supercupa la primul lui joc la Real M. În condiţii normale, nu ar trebui să-l prindă prima etapă . Cum să duci Supercupa Europei la Tallinn pe un stadion cu aşa capacitate mică şi mai sunt şi atâtea locuri libere..... !?!?!”, a postat Edi Iordănescu, pe Facebook.

Afla mai multe despre: lopeteguiedi iordanescumesajsupercupareal madrid 

viewscnt
Articole similare