Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul inedit pe care i l-a dat Ianis Stoica lui MM: "N-o să-l dezamăgesc dacă a spus asta despre mine"

Mesajul inedit pe care i l-a dat Ianis Stoica lui MM: "N-o să-l dezamăgesc dacă a spus asta despre mine"

FCSB

Comentarii

Revenit în tricoul FCSB-ului, după o perioadă de indisponibilitate din cauza unor probleme medicale, Ianis Stoica a marcat în meciul cu Dinamo, câştigat de vicecampioana României cu scorul de 3-0.

"Un antrenament am făcut de când am revenit, doar sâmbătă m-am antrenat. În rest, am mai făcut unul în sală. A fost o perioadă grea, mă bucur că am trecut peste şi am revenit cu gol.

I-am dat mesaj lui Mihai Stoica şi i-am zis că nu o să-l dezamăgesc, că a declarat că o să fiu golgheter anul viitor, i-am zis că nu o să-l dezamăgesc începând de azi.

Noi trebuie să ne facem treaba cu orice echipă. Sperăm să înscriem cât mai multe goluri şi să câştigăm titlul. Sper ca cei de la Dinamo să se salveze ca să mai avem şi alte derby-uri cu ei”, a spus Ianis Stoica.

Dinamo - FCSB 0-3

FCSB a învins-o, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), pe Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35.

Au marcat Oct. Popescu ‘2, Ianis Stoica ’75 şi Oaidă ’82.

În minutul 45+1, dinamovistul Ivanov s-a ciocnit cap în cap cu Darius Olaru. Olaru a putut continua jocul, însă Ivanov a fost scos cu ambulanţa de pe teren. Pe teren a intrat iniţial o ambulanţă, iar apoi a fost chemată şi cealaltă.

  • Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Ehmann, Tomozei (Bani ’87) – Al. Răuţă, Balthazar – Borduşanu (Ivanov ’39, Rodriguez ’46), C. Matei (Creţu ’76), Torje (Amzar ’76) – Ivanovski. Antrenor: Flavius Stoican
  • FCSB: A. Vlad – Creţu, Vinicius, I. Cristea, Radunovic – Olaru (Perianu ’84), Oaidă, Fl. Tănase (Coman ’46) – Cordea (Miron ’62), Dumiter (V. Gheorghe ’46), Oct. Popescu (I. Stoica ’62). Antrenor: Anton Petrea

FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii I, cu 51 de puncte, cu şapte mai puţine decât liderul CFR Cluj, care însă nu a jucat în etapa 23. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I le va avea ca protagoniste pe CFR Cluj, liderul din clasament, şi FC Botoşani, locul 4.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare