Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Adi Petre pentru Edi Iordănescu, după ce a marcat din nou pentru Farul. ”Să mai fie şi alţi jucători de la Farul, nu doar Aioani!”

Mesajul lui Adi Petre pentru Edi Iordănescu, după ce a marcat din nou pentru Farul. ”Să mai fie şi alţi jucători de la Farul, nu doar Aioani!”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii 1.

Adi Petre pare că a renăscut în Liga 1 şi a ajuns la 9 goluri marcate în tricoul celor de la Farul Constanţa în acest sezon. În partida contra celor de la FC Argeş, atacantul a marcat în minutul 62, la prima atingere de balon. 

La finalul meciului, Adi Petre a părut foarte motivat şi a dezvăluit că îşi doreţte ca prestaţiile lui să fie mai bune la fiecare partidă în care este trimis în teren. De asemenea, Adi Petre i-a transmis un mesaj şi selecţionerului Edi Iordănescu, pe care l-a sfătuit să aibă în considerare şi alţi jucători de la Farul Constanţa, nu doar pe Mihai Aioani.

”Să mai fie şi alţi jucători de la Farul, nu doar Aioani!”

”A fost un meci dificil. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu. Ştiam că am pierdut ambele meciuri cu ei şi ne-am pregătit puţin mai bine. Sunt fericit că am marcat şi sperăm să nu fie ultima victorie din play-off. Sperăm că această victorie să ne aducă un plus de moral. Am reuşit să îi învingem la ei acasă, a fost un meci bun din partea noastră.

Am ştiut mai bine ce avem de făcut, ne-am antrenat foarte bine. Aveam încredere mare că vom reuşi să înscriem primele goluri şi să câştigăm. Dacă avem încredere în noi, aşa cum ne spune şi Mister, vor veni şi rezultatele.

Ne-a anunţat de la pauză că vom intra toţi trei. Suntem un lot numeros, suntem valoroşi şi ne facem treaba când intrăm pe teren. E al nouălea gol, nu vreau să pun presiune pe nimeni. Sper să îmi fac treaba cât mai bine, să am un număr mare de goluri pentru că acestea mă vor duce sus.

Îmi face plăcere că selecţionerul e aici şi ne urmăreşte. Sperăm să fi lăsat o impresie bună şi ca la următoarele convocări să mai fie şi alţi jucători de la Farul, nu doar Aioani”, a transmis Adi Petre, la finalul meciului. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 33, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: farul-adi petre-iordănescu 

viewscnt
Articole similare