Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Adrian Mititelu înainte de startul sezonului: ”Să-l vedem pe Rotaru în Liga 4, cu afacerile blocate şi să o ia de jos!”

Mesajul lui Adrian Mititelu înainte de startul sezonului: ”Să-l vedem pe Rotaru în Liga 4, cu afacerile blocate şi să o ia de jos!”

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu i-a transmis un mesaj lui Mihai Rotaru înainte ca echipa lui să aibă debutul în noul sezon din Superliga României.

FC U Craiova are planuri mari în sezonul viitor. Echipa a reuşit sezonul trecut să se salveze de la retrogradare. În noul sezon, oltenii se gândesc să prindă play-off-ul în stagiunea care abia ce a început. 

Mititelu a făcut mai multe mutări la echipă şi l-a adus pe antrenorul Marius Croitoru de la Botoşani la FC U Craiova. De asemenea, oltenii au făcut mai multe transferuri, printre ele fiind şi Ricardo Grigore, fundaş care a plecat din coşmarul de la Dinamo. 

Mititelu a transmis şi un mesaj înainte ca sezonul să înceapă. El spune că rivalul lui din oraş, Mihai Rotaru, nu ar fi rezistat în fotbal fără susţinere politică. 

”Să-l vedem pe Rotaru în Liga 4, cu afacerile blocate şi să o ia de jos!”

”Nu trebuie să omiteţi greutăţile pe care le-am suportat, tot ce am avut de înfruntat. Să-l vedem pe Mihai Rotaru în situaţia asta. Să-i dezafilieze cineva clubul, să-i ia toţi jucătorii şi să-l dea afară din oraş. Să-l vedem ducându-se în Liga 4, cu afacerile blocate şi să o ia de jos. Să vedem dacă va mai reuşi vreodată să revină în Liga 1. Să-l vedem investind 30 de milioane de euro în fotbal, nu să bage 7-8 milioane şi să spună că a băgat 15.

Să nu-i dea nimeni nimic, să nu i se facă stadion, ci să i se pună pe tavă. Să nu i se facă baza de la Lunca Jiului. Mi-ar fi plăcut şi mie să nu bag 7-8 milioane de euro în propria bază, ci să beneficiez de una făcută de primărie. 

E frumos când ţi se dă o echipă direct în Liga 2, ţi se pune la dispoziţie brandul Universitatea Craiova şi când forţa politică din oraş îţi trimite 20 de sponsori să te ajute. E foarte frumos să faci fotbal aşa. Aş vrea să văd cum ar reacţiona el şi cei din jurul lui dacă li s-ar întâmpla ce mi s-a întâmplat mie. 

Ce ar face Peluza Nord, care acum sprijină altă grupare, dacă ar fi nevoiţi să meargă după un patron blocat financiar, în Liga 4? L-ar mai însoţi? S-ar duce după echipă în Liga 4? Mira-m-aş! 

Ceea ce am făcut noi este unic. De asta avem cea mai pătimită, suferită şi frumoasă echipă din fotbalul românesc, chiar dacă am făcut şi greşeli. Unele din prea multă pasiune”, a afirmat Mititelu pe conturile de social media ale clubului FCU Craiova. 

Afla mai multe despre: fc u craiova-mititelu-rotaru 

viewscnt
Articole similare