Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Andrei Prepeliţă după ce i s-a cerut să demisioneze de la FC Argeş: ”Apreciez şi suporterii care mă contestă şi cei care mă apreciază”

Mesajul lui Andrei Prepeliţă după ce i s-a cerut să demisioneze de la FC Argeş: ”Apreciez şi suporterii care mă contestă şi cei care mă apreciază”

FC Argeș

Comentarii

Soarta lui FC Argeş va fi în propriile mâini, după ce piteştenii s-au impus împotriva FCSB-ului.

FC Argeş avea nevoie de măcar un punct împotriva FCSB-ului pentru a se menţine în lupta pentru play-off, dar a reuşit chiar o victorie dintr-un meci dificil.

Elevii lui Andrei Prepeliţă au reuşit să treacă de formaţia roş-albastră, cu ”ajutor” din partea lui Andrei Vlad.

După ce i s-a cerut să demisioneze, Andrei Prepeliţă a condus-o pe FC Argeş la o victorie de play-off.

Dacă se impun împotriva lui FC Botoşani, piteştenii vor încheia sezonul regular pe poziţia a şasea şi şi-ar îndeplini ambiţiosul obiectiv.

Mesajul lui Andrei Prepeliţă după ce i s-a cerut să demisioneze de la FC Argeş

Am vorbit şi cu băieţii şi trebuie să rămânem concentraţi pentru meciul de la Botoşani. O să fie un meci de care pe care.

Ştiam cu cine jucăm în seara asta, că sunt buni în jocul de unu la unu. Ne-am dorit să facem un pressing avansat şi aşa au şi greşit.

S-a creat şi o emulaţie cu publicul. După, am încercat să conservăm rezultatul. După ce marcăm gol, facem un pas în spate, nimeni nu le-a cerut asta.

Eu am şi zis că ne mai trebuie un gol să câştigăm, e bine că s-a terminat aşa şi mergem să ne jucăm şansa.

Vedeam faza şi am vorbit cu Alex. (n.r. golul anulat a lui Ianis Stoica) El nu trebuia să intervină, mingea mergea în aut.

E fault, din câte am înţeles. Nu ştiu exact regulamentul, am înţeles că e o chestie de nuanţă. Există şi astfel de faze.

(n.r. ce s-a schimbat după seria de meciuri fără victorie?) Nu s-a schimbat nimic. Am vorbit după acele meciuri. Le-am spus că trebuie să câştigăm meciuri.

Ştiam când trebuie să atingem forma cea mai bună. Echipa a început să-şi revină de la meci la meci. Cât despre suporteri, e dreptul lor să mă conteste şi acum şi atunci.

Nu vreau să comentez, eu îmi fac treaba. Apreciez şi suporterii care mă contestă şi cei care mă apreciază. Suporterii vor performanţă.

(nr. ştiţi de când Piteştiul nu a mai bătut FCSB?) Eu am plecat în 2007 de la Piteşti, nu ştiu. (nr. de peste 20 de ani) Cu atât mai mult. Felicitări băieţilor, Piteştiului.

La Botoşani e un meci de care pe care. Le-am spus jucătorilor că nu trebuie să aibă presiune pentru că noi n-am fost acolo, în primele şase, pe ei este presiunea”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare