Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Balaj înaintea alegerilor de azi: "Vreau să câştige Lupescu! Burleanu nu există pentru mine"

Mesajul lui Balaj înaintea alegerilor de azi: "Vreau să câştige Lupescu! Burleanu nu există pentru mine"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele AJF Maramureş, Cristi Balaj, a ajuns la sediul Federaţiei Române de Fotbal, acolo unde astăzi vor avea loc alegerile pentru un nou preşedinte al FRF.

"Sunt dezamăgit de lipsa de respect arătată celor din fotbal! Eu pot să vă spun că-mi doresc să câştige Ionuţ Lupescu, apoi Puşcaş. A treia variantă nu există! Dacă se va întâmpla altfel, atunci voi fi profund dezamăgit. Dar în ţara asta.... Sper să nu se întâmple acest lucru. Politicul? Am mai spus-o pentru că vorbesc în cunoştinţă de cauză. Politicul trebuie să aibă grijă ca cei de la Federaţie să se îndrepte spre sportul de masă şi nu doar către o persoană, cea care votează! Nu ştiu ce voi face după alegeri, are mai puţină importanţă", a spus Balaj.

"O să-mi fotografiez votul! Să văd ce se poate întâmpla. E ceva împotriva legii? Poza e pentru mine, nu o fac publică. Nu am voie să fac asta? Nu mă interesează că nu există cabine. Cine mă opreşte să nu-mi facă poză la buletinul de vot?", a mai spus fostul arbitru internaţional.

Afla mai multe despre: balajalegerifrfpresedinte 

viewscnt
Articole similare