Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Becali pentru Octavian Popescu: ”Nu este timpul să plece acum. Man a stat cinci ani la noi”. Cât va cere finanţatorul FCSB pentru ”perla” sa

Mesajul lui Becali pentru Octavian Popescu: ”Nu este timpul să plece acum. Man a stat cinci ani la noi”. Cât va cere finanţatorul FCSB pentru ”perla” sa

FCSB

Comentarii

Gigi Becali speră să dea o nouă lovitură cu Octavian Popescu. Finanţatorul ”roş-albaştrilor” visează la sume mari pentru jucătorul său şi îl îndeamnă pe acesta să îşi demonstreze mai întâi valoarea la FCSB, pentru a obţine transferul.

Gigi Becali a discutat despre Octavian Popescu, după ce diverse zvonuri au aopărut prin presă în zilele trecute. Conform acestora, Popescu ar fi incredibil de arogant şi s-ar înjura cu coechipierii şi arbitrii la meciuri, iar acest comportament este inacceptabil pentru un tânăr în dezvoltare. Becali însă susţine că jucătorul său este la început de drum şi mai are timp să îşi îndrepte comportamentul. În plus, îl îndeamnă pe Tavi să îşi demonstreze calitatea atât la Campionatul European U21 cât şi la FCSB, atât în scopul dezvoltării sale cât şi în al obţinerii unui transfer.

Mesajul lui Becali pentru Octavian Popescu

”Aţi văzut câţi jucători avem acum pe la loturi? Eu zic că este doar începutul. O să înceapă să producă şi academia noastră, acolo unde Vasi (n.r. Vasile Geambazi) îşi face treaba foarte bine şi atunci o să vedeţi voi câţi vom trimite noi pe la loturi. Exact aşa îşi dorea şi Gică Hagi, iar acum uite că începem şi noi să dăm la fel ca ei.

Eu am spus şi o mai spun încă o dată: cu Popescu ăsta mic vreau să dau cel mai mare tun. Dacă el se năştea în altă ţară nimeni nu stătea de vorbă fără 100 de milioane de euro, dar la noi în România preţurile sunt care sunt şi abia eu reuşesc să obţin mai mulţi bani. A început să vândă bine şi Rotaru, dar doar eu şi el.

Însă eu pentru Popescu voi sta de vorbă de la 25 de milioane de euro în sus şi voi cere şi 20 la sută dintr-un ulterior transfer. Nu este timpul să plece acum. Man a stat cinci ani la noi. A aşteptat cinci ani ca să îi vină rândul să prindă şi el un astfel de transfer. Dar l-a prins pe unul foarte bun.

Octavian Popescu este la început de drum. Mulţi mi-au vorbit frumos despre el şi sunt convins că nu i se va urca la cap. Are mult de muncă. Acum a prins şi lotul pentru EURO şi consider că Mutu a făcut o alegere bună. Este un jucător plin de calităţi, iar această convocare trebuie să îl responsabilizeze şi mai mult. Fără muncă nu faci nimic.

Ca să prinzi un transfer bun de la FCSB trebuie să şi joci pentru noi câţiva ani. Trebuie să îţi faci treaba pentru club, deoarece în mod sigur o să îi vină rândul fiecăruia pentru transfer. Nu contează că te cheamă, Tănase, Coman sau Moruţan, trebuie să îţi faci mai înainte de toate treaba la echipă”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

VIDEO | Rezumat UTA Arad - FCSB 0-1

Afla mai multe despre: gigi becalifcsboctavian popesculiga 1 

viewscnt
Articole similare