Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Budescu în vestiar după victoria cu Viitorul: “La Cluj nu se dă bătălia finală!”

Mesajul lui Budescu în vestiar după victoria cu Viitorul: “La Cluj nu se dă bătălia finală!”

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Constantin Budescu a declarat că victoria cu FC Viitorul, scor 2-1, este foarte importantă pentru FCSB, el apreciind că meciul cu CFR Cluj de săptămâna viitoare nu este decisiv în lupta pentru titlu.

"Sunt fericit pentru victorie şi cele trei puncte. Viitorul nu ne-a surprins, noi ne-am retras după ce am marcat cele două goluri. Alibec e din ce în ce mai bine, sper să marcheze în următorul meci şi să aibă un moral din ce în ce mai bun. Victoria e foarte importantă, ne îndepărtaserăm puţin de CFR. Cu CFR ne aşteaptă unul dintre cele mai importante meciuri ale sezonului. Noi, Craiova şi CFR ne-am distanţat de restul, dar e devreme să vorbim de ce se va întâmpla la final. 

Nu cred. E prea devreme să vorbim despre asta. E un meci important la Cluj weekend-ul viitor, dar nu se dă atunci bătălia finală. Eu mă simt din ce în ce mai bine şi sper să ajut echipa să ne îndeplinim obiectivele. Arbitri străini? În ultimii ani, campionatul se joacă mai mult pe la comisii şi pe la televizor. Aceste lucruri mă supără pentru că nu fac bine fotbalului! Cred că trebuie să terminăm cu astfel de discuţii şi să jucăm campionatul pe teren!", a spus Budescu.

Afla mai multe despre: budescufcsbcfrsteauameciliga 1gol 

viewscnt
Articole similare