Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Cristi Dulca după ce Gigi Becali a vorbit despre plecarea fiului său la Chindia Târgovişte: ”Dacă eram inginer constructor nu-mi dădeam cu părerea!”

Mesajul lui Cristi Dulca după ce Gigi Becali a vorbit despre plecarea fiului său la Chindia Târgovişte: ”Dacă eram inginer constructor nu-mi dădeam cu părerea!”

FCSB

Comentarii

Marco Dulca s-a transferat la FCSB, dar nu reuşeşte să se impună în echipa lui Dică, iar Becali a părut că nu este mulţumit de mjlocaşul român.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a afirmat că e dispus să-l cedeze pe mijlocaşul Marco Dulca la Chindia Târgovişte. Sosit în august la FCSB, pentru 250.000 de euro, Marco Dulca a bifat şase prezenţe în total până acum, dintre care cinci în campionat şi una în preliminariile Conference League, suficient cât să-l facă pe Gigi Becali să ia o decizie drastică. 

Afaceristul e dispus să-l cedeze la Chindia Târgovişte, singura echipă pentru care ar mai putea juca în acest sezon.

Totuşi, tatăl fotbalistului, Cristi Dulca, a afirmat că fiul lui nu are de gând să plece de la echipa lui Dică. El susţine că mijlocaşul va lupta pentru un post în echipa lui Dică. 

”Dacă eram inginer constructor nu-mi dădeam cu părerea!”

”El e bine, e profesionist, când va fi folosit trebuie să dea totul. Important este să fie sănătos şi să poată juca când i se va da şansa. Nu mi s-a părut că a jucat slab când a intrat. Nu o zic din postura de părinte, dacă eram inginer constructor nu-mi dădeam cu părerea, dar aşa cred că pot să analizez.

Antrenorul face strategia, nu pot să vorbesc în numele lui Dică. Nu se pune problema să se întoarcă (n.r. la Chindia).

Dacă ar ceda, ar fi o demonstraţie că nu ştie să lupte şi nu îşi caută locul în echipă. Trebuie să lupte indiferent de critici şi să-şi vadă de treabă”, a declarat Cristi Dulca, potrivit Prosport.

Afla mai multe despre: fcsb-marco dulca-gigi becali-cristi dulca 

viewscnt
Articole similare