Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru Messi, după ce l-a egalat la numărul de Baloane de Aur: ”Sunt convins că va mai avea şansa să câştige”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru Messi, după ce l-a egalat la numărul de Baloane de Aur: ”Sunt convins că va mai avea şansa să câştige”

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo a câştigat al 5-lea Balon de Aur din carieră şi l-a egalat la numărul de trofee pe Leo Messi. Starul de la Real Madrid a ţinut să-i transmită un mesaj rivalului său de la Barcelona

Sper să menţin acest nivel mulţi ani şi lupta mea cu Messi de pe teren să continue şi pe viitor. M-am simţit excelent, sezonul 2016/2017 a fost unul perfect şi sper să fie bine şi în anul următor. Sunt convins că Messi va mai avea multe şanse să câştige Balonul de Aur pe viitor”, a fost mesajul lui Ronaldo.

Ţinând cont de forma slabă a lui Real Madrid şi de distanţa mare faţă de Barcelona, Cristiano Ronaldo are nevoie de o nouă Ligă a Campionilor şi, evident, de un parcurs cât mai bun cu Portugalia la Mondialul din Rusia dacă vrea să aibă şanse reale şi pentru Balonul de Aur din 2018.

Cât despre fotbaliştii care au şanse mari să câştige cel mai râvnit trofeu individual, Ronaldo a fost clar: ”Neymar şi Mbappe vor câştiga cu siguranţă cel puţin un Balon de Aur

Afla mai multe despre: messironaldobalon de aurmesajrealbarcelona 

viewscnt
Articole similare