Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui David Popovici pentru Simona Halep, după ce sportivul s-a calificat cu primul timp în finala de la 100 m liber la CE de Nataţie pentru juniori

Mesajul lui David Popovici pentru Simona Halep, după ce sportivul s-a calificat cu primul timp în finala de la 100 m liber la CE de Nataţie pentru juniori

Alte sporturi

Comentarii

David Popovici, în vârstă de 17 ani, s-a calificat, sâmbătă, la Campionatul European de înot pentru juniori, în finala probei de 100 m liber, cu cel mai bun timp din semifinale: 48.31 secunde.

Patrick Sebastian Dinu, care a înotat în cea de-a doua semifinală, a încheiat cursa cu timpul de 50.72 s şi va fi a doua rezervă la finala de mâine seară. Simona Halep s-a întors în România după ce a fost eliminată de la Wimbledon şi i-a oferit mai multe sfaturi lui David Popovici. 

După ce a reuşit o nouă performanţă, David Popovici i-a transmis şi el un mesaj jucătoarei de tenis. El spune că a ascultat sfatul Simonei Halep. 

”Cred că am multe de învăţat de la Simona, abia aştept să mă întâlnesc odată cu ea. Nu am văzut mesajul tocmai pentru că, aparent, i-am ascultat sfatul, nu prea citesc absolut nimic ce apare pe internet despre mine, însă mă bucur că a spus asta.

Şi eu sunt un fan de-ai ei şi mi-ar plăcea să ne apucăm să ne urmărim împreună sporturile şi să ne apreciem arta”, a declarat David Popovici după ce a obţinut calificarea în finala probei de 100 metri liber din cadrul Campionatului Europen de nataţie pentru juniori.

Afla mai multe despre: popovici-halep-inot 

viewscnt
Articole similare