Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui George Ţucudean după un nou campionat câştigat de CFR: ”La Cluj, Revelionul e în mai”

Mesajul lui George Ţucudean după un nou campionat câştigat de CFR: ”La Cluj, Revelionul e în mai”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte. CFR Cluj a mai câştigat campionatul în 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

George Ţucudean s-a retras chiar de la CFR Cluj, din cauza problemelor medicale. Fostul fotbalist spune că a sărbătorit noua reuşită a ardelenilor şi a aruncat săgeţi către rivalii de la U Cluj şi FCSB. 

 ”La Cluj, Revelionul e în mai”

”Aşa de tare m-am bucurat pentru ei! Şi să ştii că am început să sărbătoresc încă de alaltăieri. Gândeşte-te, când a încurcat Dinamo pe Steaua şi a bătut cu 2-1, în „Ştefan cel Mare”, apoi, când eram la Viitorul şi i-a încurcat, din nou, Dinamo pe Steaua, tot 2-1, cu două penalty-uri pe Naţional Arena, după s-au încurcat din nou, când eram la CFR, parcă într-un meci la Iaşi. Acum s-au încurcat singuri. Mă bucur mult pentru băieţii de la Cluj, am ţinut legătura cu mulţi dintre ei.

În meciurile astea mari, importante, în momentele grele, se vede valoarea echipei, maturitatea, experienţa. A rămas un nucleu de jucători care are aceste atribute. E simplu, ăsta e secretul!

Noi aveam o vorbă în Gruia. La Cluj, Revelionul e în mai. Că atunci ne bucurăm. În afară de Untold, când ia CFR-ul titlul mai sunt artificii în Cluj. Aşa se mai bucură şi rivalii din oraş”, a declarat George Ţucudean, conform playsport.ro.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 57 de puncte, 2. FCSB – 53, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: cfr-ţucudean-liga 1 

viewscnt
Articole similare