Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Kylian Mbappe, după ce Benzema l-ar fi acuzat de trădare pe reţelele sociale: ”Am văzut că toţi au reacţionat. A venit de sus, nu?”

Mesajul lui Kylian Mbappe, după ce Benzema l-ar fi acuzat de trădare pe reţelele sociale: ”Am văzut că toţi au reacţionat. A venit de sus, nu?”

PSG

Comentarii

Mbappe a vorbit după valul de reacţii pe care l-au avut jucătorii lui Real Madrid după ce a decis să îşi prelungească contractul cu PSG.

Atacantul echipei Real Madrid a postat o fotografie pe contul său de Instagram, interpretată ca un mesaj pentru coechipierul său Kylian Mbappe, care a decis să rămână la PSG şi să nu se mai transfere la campioana Spaniei.

La câteva ore după anunţarea prelungirii contractului cu PSG, jucătorul Realului a publicat pe Instagram un "story" misterios: o fotografie a rapperului Tupac, salutându-l pe actorul Stephen Baldwin - oarecum decupat din fotografia lui Benzema - în timpul unei strângeri de fonduri în iunie 1996.

Însă persoana din spatele lui Tupac este cea care ridică semne de întrebare. Acest bărbat ar fi un prieten al rapperului, care l-a trădat cu câteva luni înainte de asasinarea artistului. Fan al lui Tupac, Karim Benzema îl afişează în mod regulat pe conturile sale de socializare, noteză lequipe.fr.

Mbappe a fost întrebat la conferinţa de presă dacă a vorbit cu partenerul său din naţionala Franţei, după ce a decis să rămână la Paris, dar acesta a declarat că vor discuta când se vor întâlni. 

”Am văzut că toţi au reacţionat. A venit de sus, nu?”

”Nu am discutat. Ştiu că toată lumea vorbea despre Karim şi Kylian, Kylian şi Karim... Dar la naţională, am vorbit doar despre cină. Nu vreau să forţez astfel de lucruri.

Când ne vom întâlni, vom discuta. Îi voi explica alegerea pe care am făcut-o. Am văzut că majoritatea jucătorilor lui Real Madrid au reacţionat.

Nu trebuie să fi terminat Saint-Cyr (n.r. academie specială militară) pentru a înţelege că vine de sus, nu?”, a spus Mbappe, citat de Le Parisien.

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până pe 30 iunie 2025.

Afla mai multe despre: psg-mbappe-benzema 

viewscnt
Articole similare