Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Nae Constantin pentru conducere după protestul jucătorilor de la Petrolul: ”Promisiuni am avut tot timpul!”

Mesajul lui Nae Constantin pentru conducere după protestul jucătorilor de la Petrolul: ”Promisiuni am avut tot timpul!”

Petrolul

Comentarii

Echipa Petrolul Ploieşti a învins vineri, pe teren propriu, echipa Universitatea Cluj, scor 2-0, într-un meci din etapa a 19-a a Superligii. Petrolul a urcat pe loc de play-off în clasament.

Gazdele au deschis scorul prin Meijers, în minutul 45+3. Acesta a înscris cu o lovitură de cap la un corner executat de Budescu. Al doilea gol al ploieştenilor a fost înscris de Cioiu, în minutul 90+4.

Jucătorii prahoveni au refuzat să joace primele 30 de secunde al partidei, ca semn de protest faţă de problemele financiare pe care echipa din Ploieşti le are. 

La finalul meciului, Nae Constantin a spus că este greu să fii antrenor în condiţiile pe care le are în prezent Petrolul. 

”Promisiuni am avut tot timpul!”

”Trei puncte la noi, 29 de puncte în total, nesperat pentru noi. Sunt multe puncte pentru cum suntem noi la momentul ăsta. În momentul în care intri pe teren, uiţi de toate problemele. Am format un grup bun şi cred că se vede asta, nu-i uşor nici pentru ei, nici pentru mine.

N-aş vrea să mai vorbesc acum, e greu să fii antrenor în condiţiile care sunt acum la Petrolul. Financiar stăm prost, cu terenul de antrenament stăm prost. Avem oameni lângă noi, dar dacă i-am avea pe toţi, n-am avea probleme.

E o echipă iubită, lumea ne încurajează, e păcat ca o astfel de echipă să nu poată fi finanţată, fară să existe salarii foarte mari.

De un an şi jumătate, eu aştept să se rezolve. Speranţe sunt, promisiuni am avut tot timpul. Nu ştiu ce să vă spun, eu sunt antrenor. Ne călesc toate astea şi probabil ne vor ajuta în viitor”, a spus Constantin. 

Cu această victorie, Petrolul a urcat pe locul 6 în clasament, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti-nae constatin- u cluj 

viewscnt
Articole similare