Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Neluţu Varga, după ce Dan Şucu, noul patron al Rapidului, ”l-a înţepat”: ”Probabil i s-a urcat la cap, de la 'Imperiul Căţeluşilor'”

Mesajul lui Neluţu Varga, după ce Dan Şucu, noul patron al Rapidului, ”l-a înţepat”: ”Probabil i s-a urcat la cap, de la 'Imperiul Căţeluşilor'”

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga, patronul de la CFR, a reacţionat, după ce Dan Şucu, noul patron al Rapidului, l-a atacat.

Întreaga suflare rapidistă a primit o veste excelentă în aceste zile. Dan Şucu, unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din România, a preluat 50% din acţiunile clubului. Cealaltă jumătate îi aparţine lui Victor Angelescu.

Şucu a părut la conferinţa de presă un om foarte direct. Nu s-a abţinut nici când a fost întrebat de Neluţu Varga, patronul echipei CFR. Dan Şucu nu vede cu ochi buni proiectul de la CFR Cluj, având în vedere datoriile acumulate de clubul care a câştigat trofeul Ligii 1 în ultimele cinci sezoane.

După declaraţiile finanţatorului de la Rapid, Neluţu Varga a reacţionat şi nu a omis să îl înţepe pe Dan Şucu. 

”Probabil i s-a urcat la cap, de la 'Imperiul Căţeluşilor'”

”Îi transmit domnului Şucu că până să ajungă la performanţa clubului CFR mai este mult. N-am înţeles reacţia lui. Probabil i s-a urcat la cap de la “Imperiul Căţeluşilor” că este “leu”, dar nu este aşa.

Dânsul n-a demonstrat nimic în sport, deocamdată. La sport trebuie să demonstrezi prin performanţe, nu să vorbeşti. Nu prin “speech” ajungi campion, ci prin multă muncă. Mai are mult până să ajungă la investiţiile noastre. Cu tot respectul pentru clubul Rapid.

Deocamdată domnul Şucu este doar un începător în fotbal, aflat la prima conferinţă. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România.

Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine”, a fost reacţia lui Varga, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: cfr-neluţu varga-dan şucu 

viewscnt
Articole similare