Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Nicolae Ciucă transmis sportivilor din lotul de canotaj al României: ”Performanţă istorică pentru lotul nostru!”

Mesajul lui Nicolae Ciucă transmis sportivilor din lotul de canotaj al României: ”Performanţă istorică pentru lotul nostru!”

Alte sporturi

Comentarii

Premierul Nicolae Ciucă le-a transmis felicitări sportivilor din lotul de canotaj al României, arătând că este vorba despre o "performanţă istorică" obţinută la Campionatele Europene de la München. "Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria", a afirmat el.

 ”Performanţă istorică pentru lotul nostru!”

"Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la München. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria! Continuă drumul de aur al canotajului românesc!", a scris Ciucă, duminică, pe Facebook.

El le-a transmis felicitări antrenorilor şi tuturor celor care au făcut posibil acest succes remarcabil.

"Suntem mândri de campionii României!", a subliniat premierul.

România a câştigat opt medalii la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen: cinci de aur (dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară şi 8+1 feminin) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

Afla mai multe despre: ciuca-românia-canotaj 

viewscnt
Articole similare