Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Son pentru Eriksen după ce a marcat pentru naţionala ţării sale! Ce i-a transmis fostul său coleg de la Tottenham Hotspur

Mesajul lui Son pentru Eriksen după ce a marcat pentru naţionala ţării sale! Ce i-a transmis fostul său coleg de la Tottenham Hotspur

Fotbal intern

Comentarii

Christian Eriksen a trecut prin clipe de groază sâmbătă seara

Jucătorul lui Inter Milano a avut un stop cardio-respirator în minutul 43 al partidei dintre Danemarca şi Finlanda, iar viaţa fotbalistului a fost pusă în periciol. Imaginile şocante au avut un puternic impact emoţional, iar fanii au cerut demisia regizorului transmisiunii. Din fericire, fotbalistul a fost stabilizat de medici, iar astazi, selecţionerul nordicilor a dezvăluit că Eriksen este bine. 

Coreea de Sud a jucat împotriva naţionalei Libanului în preliminariile Campionatului Mondial. Chiar dacă oaspeţii au condus din minutul 12, naţionala lui Son a întors rezultatul, scor 2-1, după ce un jucător libanez şi-a introdus mingea în propria poartă. 

Son Heung-min a adus victoria naţionalei sale şi i-a dedicat reuşita fostului său coleg de la Spurs. Şeptarul lui Tottenham a jucat 5 ani alături de danez, iar după ce a înscris, s-a apropiat de cameră şi i-a transmis un mesaj mijlocaşului Danemarcei: "Chris, rămâi puternic, te iubesc!", a fost mesajul lui Son. 

Afla mai multe despre: eriksen 

viewscnt
Articole similare