Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Stefano Pioli pentru Ciprian Tătăruşanu, după ce portarul român a pierdut locul de titular la Milan

Mesajul lui Stefano Pioli pentru Ciprian Tătăruşanu, după ce portarul român a pierdut locul de titular la Milan

Fotbal

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (37 de ani) a fost titular între buturile lui AC Milan în ultimele cinci luni, după ce Mike Maignan s-a accidentat, însă francezul s-a recuperat complet şi este gata să-şi recapete statutul.

În această săptămână, Mike Maignan s-a antrenat normal, alături de ceilalţi colegi, iar jurnaliştii italieni îl anunţă ca fiind titular, duminică seară, în partida pe care AC Milan o va disputa, acasă, în compania celor de la Atalanta, de la ora 21:45.

Stefano Pioli i-a mulţumit lui Ciprian Tătăruşanu

În ultimele cinci luni, Ciprian Tătăruşanu a apărat în 23 de meciuri pentru AC Milan, reuşind să păstreze poarta imaculată în şapte rânduri.

  • 31 de goluri a primit portarul român, însă a oferit şi pasă de gol, în victoria cu Monza, scor 4-1.

Pentru ajutorul oferit în această perioadă în care Mike Maignan a fost accidentat, antrenorul ”Diavolilor”, Stefano Pioli, a ţinut să-i mulţumească sincer portarului român.

Tehnicianul italian consideră că ”Tătă” şi-a făcut datoria în tot acest timp, într-o perioadă dificilă a clubului din Milano.

În ultimele zile, Ciprian Tătăruşanu s-a confruntat cu o gripă, iar acest detaliu poate reprezenta un alt indiciu cu privire la revenirea lui Mike Maignan ca titular, încă din meciul cu Atalanta.

Tătătuşanu şi-a făcut datorie pe deplin. În ultimele zile a avut o gripă, dar sunt mulţumit pentru ceea ce a făcut. Maignan a fost precum un leu în cuşcă. Este motivat şi cu siguranţă ne va oferi un mare ajutor”, a declarat Stefano Pioli, conform milannews24.com.

Ciprian Tătăruşanu ar putea rămâne în Serie A din vară

Contractul lui Ciprian Tătăruşanu cu AC Milan va expira în vara aceasta, iar cele două părţi nu vor mai prelungi colaborarea.

Cu toatea acestea, Ciprian Tătăruşanu are şanse foarte mari să rămână în Serie A, acolo unde se se află în atenţia mai multor formaţii.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Ciprian Tătăruşanu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: tatarusanupiolimaignan 

viewscnt
Articole similare