Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Toni Petrea înainte de partida cu CSA Steaua: ”Trebuie să tratăm competiţia cu respect şi seriozitate!”

Mesajul lui Toni Petrea înainte de partida cu CSA Steaua: ”Trebuie să tratăm competiţia cu respect şi seriozitate!”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte va juca marţi, contra celor de la CSA Steaua, de la ora 18:45.

Miercuri, Chindia a anunţat oficial că a ajuns la un acord cu Toni Petrea (47 de ani) pentru preluarea băncii tehnice a echipei. După 10 etape în care nu a reuşit să obţină nicio victorie, conducerea Chindiei Târgovişte s-a decis că a venit momentul ca Adrian Mihalcea să fie înlocuit.

Toni Petrea a fost instalat pe banca tehnică a Chinidiei, aceasta devenind doar a doua echipă pe care fostul tehnician de la FCSB o conduce din postura de antrenor principal. Înainte de meci, Toni Petrea a declarat că va trata competiţia cu seriozitate. 

”Trebuie să tratăm competiţia cu respect şi seriozitate!”

”Trebuie să fim foarte atenţi, Cupa României este o competiţie a surprizelor. Băieţii noştri au avut o perioadă grea, le-a cam lipsit încrederea în forţele proprii. 

Sper ca începând de mâine să evolueze mai dezinvolt, iar meciul cu CSA Steaua să reprezinte un adevărat declic pentru noi. Am purtat discuţii cu ei, atât individual, cât şi pe grupuri sau cu toată echipa pentru a găsi soluţii. 

Jocul de mâine este un prilej bun pentru a mă edifica asupra potenţialului lotului. Îmi doresc să ne calificăm, trebuie să tratăm competiţia cu respect şi seriozitate”, a precizat Toni Petrea, înaintea meciului.

Afla mai multe despre: chindia-toni petrea-csa steaua 

viewscnt
Articole similare