Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul noului antrenor al Parmei pentru Dennis Man după ce românul a fost ţinut pe bancă

Mesajul noului antrenor al Parmei pentru Dennis Man după ce românul a fost ţinut pe bancă

Stranieri

Comentarii

Tehnicianul italian Giuseppe Iachini a vorbit despre Dennis Man, după ce a efectuat primele antrenamente la Parma.

Noul antrenor al Parmei, despre Dennis Man

Giuseppe Iachini l-a înlocuit pe Enzo Maresca, antrenorul care l-a ocolit în mai multe rânduri pe Dennis Man, în timpul mandatului. Parma este mai aproape de retrogradare, pe locul 15, la 11 puncte de liderul Pisa, la care evoluează Marius Marin. 

Ţinând cont de situaţia lui Dennis Man, care a fost folosit puţin în acest sezon, noul antrenor a fost întrebat despre internaţionalul român. 

Italianul a anunţat că românul nu va avea parte de tratament preferenţial. 

„Trebuie să mă gândesc la toţi jucătorii nu numai la Dennis Man. El face parte ca toţi ceilalţi din echipă şi are calităţi extraordinare. Eu am fost adus aici ca să scot maximum din toţi jucătorii, caracter, implicare.

Lucrez cu Dennis la fel cum lucrez şi cu ceilalţi jucători, pentru a încerca să-l fac să redevină un jucător important pentru echipă, care să se implice mai mult. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe. Dar acest discurs li se aplică tuturor. Dennis urmează acelaşi drum ca şi ceilalţi fotbalişti de la club”, a spus Giuseppe Iachini, conform Parmalive.com.

2 goluri în 8 meciuri sunt cifrele lui Dennis Man în acest sezon, la Parma.

Pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a reacţionat, după ce Dennis Man s-a simţit obligat să plece de la FCSB, pentru o sumă record de transfer pentru fotbalul românesc. 

Afla mai multe despre: dennis manparma 

viewscnt
Articole similare