Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul plin de emoţie transmis de Gică Popescu, după ce fiul său a debutat în Liga 1! "Îl priveam cu câtă ardoare aştepta să intre în teren!"

Mesajul plin de emoţie transmis de Gică Popescu, după ce fiul său a debutat în Liga 1! "Îl priveam cu câtă ardoare aştepta să intre în teren!"

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a obţinut prima victorie într-un meci oficial, în calitate de antrenor al Farului Constanţa, 2-0, cu Gaz Metan Mediaş.

Această partidă a consemnat debutul lui Nicolas Popescu, fiul fostul căpitan de la Barcelona, în Liga 1. Fiul lui Gică Popescu l-a înlocuit pe Alexi Pitu în minutul 85 al partidei. Fostul internaţional român a fost foarte bucuros pentru copilul său si a postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare, în care a remorat şi debutul lui în Liga 1, într-o partida Universitatea Craiova - FC Braşov.

"NU VOI UITA: 25 IULIE 2021

Aseară, la Ovidiu, am avut parte de mari emoţii. Parcă am revăzut debutul meu în Divizia A, la Universitatea Craiova, pe „Central”, într-un meci cu FC Braşov, 1-0. Am intrat în minutul 46, în locul lui Marian Bâcu. Era 9 iunie 1985. Aveam 17 ani şi 8 luni.

Nicolas, fiul meu, a debutat aseară în prima ligă, în tricoul Farului, în victoria cu 2-0 contra lui Gaz Metan Mediaş. La 18 ani şi 6 luni. Am avut emoţii şi m-am simţit mândru ca la marile succese din cariera mea. De data aceasta pentru el.

Gică Popescu: "Îl priveam cu câtă ardoare aştepta să intre în teren!"

Ştiu cât de mult îşi dorea acest moment, mai ales că a avut un an greu, cu multe accidentări. Dar un fotbalist puternic trebuie să creadă în el. Îl priveam cu câtă ardoare aştepta să intre în teren! Nu am ştiut că va debuta. A fost rezervă şi în prima etapă, la Arad, dar acolo scorul şi desfăşurarea meciului au amânat debutul.

Jucase foarte bine într-un meci amical la mijlocul săptămânii, cu Dacia Unirea Brăila. Am fost la meci. A avut câteva urcări în teren, cum a avut şi aseară una, în care m-am revăzut... Gică a fost foarte mulţumit. Bineînţeles, nu mi-a spus că-l va introduce aseară. Tot ce îmi spusese a fost că „trebuie să dăm drumul celor tineri”.

După meci, la vestiar, l-am îmbrăţişat, l-am felicitat pe Nico şi i-am spus: „A fost primul pas dintr-un drum lung”.

Nu voi uita ziua de ieri: 25 iulie 2021", a scris Gică Popescu, pe contul său de Facebook. 

Nicolas Popescu este cotat de către site-ul de specialitate Transfermarkt la 25 de mii de euro.

Afla mai multe despre: gică popescu-nicolas popescu-farul contanţa 

viewscnt
Articole similare