Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul plin de ironie al Shakirei după ce Barcelona a dat de pământ cu Real Madrid! ”Nu pentru că ar fi soţul meu, dar este cel mai bun fundaş central din lume!”

Mesajul plin de ironie al Shakirei după ce Barcelona a dat de pământ cu Real Madrid! ”Nu pentru că ar fi soţul meu, dar este cel mai bun fundaş central din lume!”

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei.

Au marcat Aubameyang ’29, ’51, Araujo ’38 şi Torres ’47. Înfrângerea a venit chiar după succesul răsunător din Champions League. Real Madrid a eliminat-o pe PSG din competiţie şi s-a calificat mai departe în sferturile de finală, unde o va întâlni pe Chelsea. 

Gabonezul Aubameyang este omul momentului la Barca şi a reuşit o dublă pentru catalani contra lui Real Madrid. De asemenea, Dembele a făcut din nou o partidă bună şi a oferit două pase decisive. 

La finalul derby-ului, Shakira a avut o reacţie plină de încredere, dar şi de ironie. Soţia lui Pique a postat pe reţelele sociale o imagine cu ea în care arată 4 degete, făcând referire la numărul de goluri pe care l-au marcat catalanii. De asemenea, ea a precizat că Pique este cel mai bun fundaş central din lume. 

”Nu pentru că ar fi soţul meu, dar este cel mai bun fundaş central din lume!”

”Gerard nu mă lasă să spun public aceste lucruri. Dar numai el, cu eroismul său, poate juca aşa, depăşind orice accidentare sau durere şi dând mereu tot ce are mai bun. Nu pentru că ar fi soţul meu, dar este cel mai bun fundaş central din lume. Am spus!”, a scris Shakira, pe contul ei de Instagram.

Podiumul LaLiga este ocupat de Real Madrid – 66 de puncte, FC Sevilla – 57 şi FC Barcelona – 54. Atletico Madrid este pe locul 4, tot cu 54 de puncte, dar catalanii au un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: barcelona-pique-shakira 

viewscnt
Articole similare