Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mesajul” premierului Marcel Ciolacu pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua, direct de pe ”Arcul de Triumf”

”Mesajul” premierului Marcel Ciolacu pentru Clubul Sportiv al Armatei Steaua, direct de pe ”Arcul de Triumf”

Fotbal

Comentarii

Premierul Marcel Ciolacu este prezent la meciul de fotbal FCSB-Dinamo, pe ”Arcul de Triumf”.

Marcel Ciolacu a mers la derby-ul FCSB - Dinamo

Marcel Ciolacu a postat, sâmbătă, în timpul partidei FCSB-Dinamo, o poză de pe ”Arcul de Triumf”, cu mesajul: ”Un meci care merita jucat în faţa a 30.000 de suporteri!

Cel mai probabil, Marcel Ciolacu a ţinut să trimită un nou mesaj Clubului Sportiv al Armatei Steaua, care a făcut tot posibilul pentru ca acest meci, dintre FCSB şi Dinamo, să nu se dispute în Ghencea, cu 30.000 de fani în tribune.

În lipsă de alte variante, meciul s-a mutat pe ”Arcul de Triumf”, cu doar 7.000 de suporteri în tribune, când cererea ar fi putut fi de 10 ori mai mare.

Marcel Ciolacu se implică în ”războiul” dintre Steaua şi FCSB

Marcel Ciolacu a declarat vineri, că bazele sportive sunt ale statului român şi că nu trebuie să fie împiedicaţi anumiţi sportivi să le utilizeze.

Nu cunosc detalii, de aceea am crezut că este oportun să meargă Corpul de Control al primului ministru ca să vă pot răspunde aplicat la întrebări. (…) Cred că am fost suficient de clar. Domnul Covaliu, doamna Lipă se pot mândri cu medaliile pe care le au la gât.

Când tu nu ai nicio performanţă sportivă şi să te implici, să strici lucruri din ambiţii personale, vă anunţ că nu voi permite, nu domnului Talpan, nimănui cât timp sunt prim-ministru să facă acest lucru. Oamenii de sport au dreptul să vorbească”, a declarat premierul.

Afla mai multe despre: marcel ciolacufcsb-dinamoarcul de triumf 

viewscnt
Articole similare