Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul războinic postat de Sergio Ramos pe Twitter: "Aş mai vărsa sânge o dată şi încă o mie de ori pentru această echipă!"

Mesajul războinic postat de Sergio Ramos pe Twitter: "Aş mai vărsa sânge o dată şi încă o mie de ori pentru această echipă!"

La Liga

Comentarii

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, va lipsi marţi la Nicosia, în meciul cu APOEL, după ce Lucas Hernandez i-a provocat o fractură nazală în derby-ul cu Atletico, 0-0.

CÂŞTIGĂ AICI DOUĂ BILETE LA BAYERN - PSG, ÎN LIGA CAMPIONILOR

"Aş mai vărsa sânge o dată şi încă o mie de ori pentru această echipă şi acest tricou. Vă mulţumesc pentru susţinere, mă voi întoarce foarte curând", e mesajul postat pe Twitter.

Fundaşul spaniol va reveni în campionat, cu Malaga sau Bilbao, purtând o mască de protecţie.  "Cred că este o fractură. El are o tăietură şi cred că s-a spart nasul", spnunea Zinedine Zidane la finalul partidei. 

Real Madrid ocupă locul trei în clasament, iar Atletico Madrid este pe patru. Cele două echipe au câte 24 de puncte. Lider este FC Barcelona, cu 34 de puncte, iar pe locul doi se află Valencia, cu 27 de puncte şi un joc mai puţin. 

Afla mai multe despre: real madridsergio ramosmesajaccidentareproblemespania 

viewscnt
Articole similare