Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul scris de Simona Halep pe camera TV după victoria fulger de la Australian Open

Mesajul scris de Simona Halep pe camera TV după victoria fulger de la Australian Open

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 14, s-a calificat pentru a şaptea oară în optimile de finală ale Australian Open, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-1, pe Danka Kovinici din Muntenegru, locul 98 WTA.

Simona Halep a făcut un nou meci solid la Melbourne Park, confirmând forma bună în care se află. Totuşi, ea a întâlnit în turul al treilea o jucătoare muncitoare, dar lipsită de anvergura unei campioane.

Kovinici, 27 de ani, aleargă, se zbate, reuşeşte uneori puncte spectaculoase, dar sâmbătă a greşit mult şi a fost depăşită clar de sportiva română, poate şi din cauza efortului depus în meciul dificil jucat în manşa anterioară, când s-a impus în faţa Emmei Răducanu, în trei seturi disputate. 

După ce partida s-a terminat, Simona Halep a lăsat un mesaj pe camera TV pentru susţinătorii ei. Jucătoarea română a scris pe obiectivul camerei: ”Zâmbeşte mereu”.

Cu cine va juca Simona Halep în optimile de la Australian Open

În faza următoare, Simona Halep va evolua cu Alize Cornet din Franţa, locul 61 WTA, care a întrecut-o, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, pe Tamara Zidansek din Slovenia, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29. Cornet a revenit de la 1-4 cu două break-uri, în setul al doilea.

Halep şi Cornet s-au mai întâlnit de patru ori până acum şi jucătoarea franceză conduce cu 3-1. Însă ultima lor partidă a avut loc în 2015, când Cornet s-a impus cu 7-6 (6), 6-3, în turul I al turneului de la Madrid.

Afla mai multe despre: halep-tenis-australian open 

viewscnt
Articole similare